Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Παπαδάκης: Δεν θα δεχτώ ξανά σε πάνελ εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής



Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης για τη χειροδικία του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη. Πώς αντέδρασε όταν είδε το στούντιο να μετατρέπεται σε ρίνγκ.



Για τον άγριο καβγά που ξέσπασε στην εκπομπή του μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης, λίγα λεπτά αφότου αποχώρησε από το στούντιο.

"Δεν περίμενα σαφώς μια τέτοια εξέλιξη. Δεν υπήρχε αρχικά ένταση. Προς το τέλος της εκπομπής άναψαν τα αίματα, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.

Άρχισαν οι τόνοι να ανεβαίνουν. Έκανε μια λεκτική επίθεση στην κ. Δούρου και λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή η αντιπαράθεση κορυφώθηκε πετώντας το ποτήρι με το νερό στη Ρένα Δούρου. Σηκώθηκα για να ηρεμήσω τα πνεύματα και εκείνη την στιγμή ο κ. Κασιδιάρης επιτέθηκε και χτύπησε τη Λιάνα.

Θέλω να καταδικάσω τον αντιδημοκρατικό τρόπο αντιπαράθεσης του Ηλία Κασιδιάρη.

Ό,τι και να του είπαν έπρεπε να είχε συγκρατηθεί. Είναι για όλους μας μια πολύ άσχημη μέρα. Πολύ πιο άσχημη για μένα που όλα έγιναν στο χώρο της δουλειάς μου.

Κάποιοι θέλησαν να καταλογίσουν ευθύνες γιατί τον καλέσαμε. Απαντώ ότι οι Διακομματικές Επιτροπές αποφασίζουν σε ποιους θα δώσουμε χρόνο.

Δεν πρόκειται να φιλοξενήσω ξανά εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής γιατί δεν τίμησαν το χώρο στον οποίο δουλεύω.

Όσο για τα όσα ακολούθησαν έπειτα ο κ. Παπαδάκης αναφέρει ότι παρέμεινε στο χώρο του καναλιού ο κ. Κασιδιάρης, ωστόσο διαμαρτύρονταν ότι είναι βουλευτής και θέλει να φύγει. "Έσπασε την πόρτα και έφυγε με ένα κόκκινο αυτοκίνητο, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω".

Τέλος ο κ. Παπαδάκης, αποκάλυψε ότι είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο στούντιό του. "Πριν από 20 χρόνια δύο πολιτικοί πιάστηκαν στα χέρια, ευτυχώς εκτός αέρα και αφού είχε τελειώσει η εκπομπή".



Πηγή : news247.gr