Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για μην σας θεωρεί δεδομένη!



Γνωρίζουμε πολύ καλά όλες μας ότι όταν έχουμε μια σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα...
τότε μπορούμε να θεωρήσουμε τον σύντροφο μας δεδομένο, αλλά να συμβεί και το αντίθετο.



Σίγουρα δεν είναι η ευτυχέστερη των καταστάσεων αυτή γιατί τις περισσότερες φορές, οδηγεί σε ρήξη και τελικά στο χωρισμό.

Τι μπορούμε όμως να κάνουμε εμείς σας γυναίκες όταν αντιληφθούμε ότι δεν μας εκτιμάει ο σύντροφος μας και μας θεωρεί δεδομένη.

Μπορείτε να δηλώσετε μη διαθέσιμη για κάτι, που στο παρελθόν ήταν σίγουρο. Για παράδειγμα, αν κανονίζει κάποια νυχτερινή έξοδο με φιλικά ζευγάρια, και δεν σας το λέει από πριν, τότε μπείτε στη διαδικασία, να αρνηθείτε με ευγενικό τρόπο και αφήστε να εννοηθεί ότι έχετε κανονίσει κάτι άλλο, χωρίς να του το πείτε. Στην ουσία, πρέπει να καταλάβει από το απλό αυτό βηματάκι, ότι δεν του είστε ¨πιστή¨, όπως παλιά.

Σταματήστε να του τα έχετε όλα έτοιμα και στρωμένα. Δεν είναι ούτε αφέντη σας αλλά ούτε και Πασάς στα Γιάννενα, κατά την λαϊκή ρύση. Πρέπει να καταλάβει ότι έχετε τις ίδιες ανάγκες και ότι πρέπει να μοιράζεστε τις υποχρεώσεις. Αφήστε τον κάποια να ετοιμάσει κάποιες δουλειές στο σπίτι, ενώ εσείς λείπετε. Κάντε το με όμορφο τρόπο και δώστε του την ιδέα, ότι πλέον δεν είστε υπηρέτρια. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, έχετε μερίδιο ευθύνης και εσείς σε όλο αυτό το σκηνικό, που έχει στηθεί στη πλάτη σας.

Μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Αυτό είναι το χειρότερο γιατί, τότε πραγματικά, ο σύντροφος σας θα καταλάβει ότι έχετε αφεθεί και ότι δεν σας ενδιαφέρει ούτε ακόμα και αυτός. Πώς να μην σας έχει δεδομένη έτσι; Αν δεν φροντίζετε τον εαυτό σας, πρόκειται να φύγετε από κοντά του; Αυτά σκέφτεται και έτσι πράττει. Δείξτε του, ότι σας ενδιαφέρει ο εαυτός σας, τόσο σε σωματικό επίπεδο, όσο και ψυχικό. Κάντε πράξει αυτές τις συμβουλές και αλλάξτε πραγματικά τον εαυτό σας προς το καλύτερο. Χρειάζεται πολύ λεπτούς χειρισμούς.

Το σημαντικό σε όλα τα προηγούμενα και το γενικό συμπέρασμα, είναι να νιώσει ο σύντροφος σας και εσείς μαζί του, πολύ ερωτευμένοι. Αυτό για να γίνει χρειάζεται υπομονή και θέληση. Δείξτε του την αγάπη σας, με μικρές και καθημερινές κινήσεις.

Πηγή: beu.com.cy.gr