Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΠΑΟΚ : Εξυγίανση και με... Σαββίδη


Η κρούση που θα γίνει στον ομογενή επιχειρηματία για την ΚΑΕ και το βάρος που θα δοθεί στo "κούρεμα" των χρεών εφόσον ο ίδιος αναλάβει επίσημα την ΠΑΕ και δεχτεί να βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ. Διαβάστε λεπτομέρειες...


Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ενδιαφέρει μόνο την ΠΑΕ αλλά και την ΚΑΕ, όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ και καιρό. Η αλήθεια είναι πως στο τμήμα μπάσκετ παρακολουθούν διακριτικά τα... επεισόδια του ενδιαφέροντος του ομογενή επιχειρηματία για τον ποδοσφαιρικό "Δικέφαλο" μιας και ελπίζουν σε βοήθεια του στο τμήμα μπάσκετ. Βέβαια η σχετική κρούση προς τον ομογενή επιχερηματία για την ΚΑΕ, θα γίνει από τον Α.Σ. και η αλήθεια είναι πως στον Ερασιτέχνη έχουν στο πρόγραμμά τους να γίνει η κουβέντα με τον υποψήφιο επενδυτή όσον αφορά το μπάσκετ.

Και επιβεβαιώνουν πως είναι ενήμεροι για το ότι οι διοικούντες στο τμήμα της καλαθοσφαίρισης έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού του την βοήθεια από τον Σαββίδη. Με δεδομένο το ψηφοδέλτιο που "κατέβηκε" για τις εκλογές του Α.Σ. από την πλευρά του Χάρη Μάλλιου, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η σχετική κρούση στον Σαββίδη θα γίνει ανεξαρτήτως εάν εκλεγεί είτε ο τελευταίος, είτε ο Θανάσης Κατσαρής (σ.σ. εφόσον οριστικοποιηθεί το ότι θα "κατέβει" στις εκλογές).

"Μας καίνε τα χρέη..."

Πάντως εφόσον τελικά ο Σαββίδης αναλάβει την ΠΑΕ και δηλώσει ξεκάθαρα πρόθυμος για να βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ, το πλάνο της εξυγίανσης και του "κουρέματος" των χρεών δεν πρόκειται να αλλάξει. Σύμφωνα με τα όσα λένε στον ΠΑΟΚ "εάν υπάρξει κάποια βοήθεια από τον Σαββίδη, το βάρος θα δοθεί στα χρέη. Αυτά μας 'καίνε' και μόνο εάν εξαφανιστούν, ο σύλλογος θα μπορεί να κοιτάξει ψηλά".

Τα χρήματα με λίγα λόγια δεν θα "σκορπιστούν" σε μεταγραφές, ενδεχομένως βέβαια να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση και σε αυτό το ζήτημα, ωστόσο στον "Δικέφαλο" είναι κάθετοι στο ότι η εξάλειψη των χρεών είναι το ζήτημα που είναι απασχολεί και θα απασχολεί ακόμη κι αν ο Σαββίδης μπορεί να προσφέρει στο μπάσκετ.

Από εκεί και πέρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, αναμένονται εξελίξεις σε θέματα οφειλομένων και κυρίως αυτά των Γκετσέφσκι και Ντελινικάιτις. Για την δικαίωση του δεύτερου από την FIBA, ήδη έχουμε αναφέρει πως από το στρατόπεδο των δύο παικτών (εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ) γίνεται λόγος για απαγόρευση των μεταγραφών. Απλώς αυτό δεν έχει γίνει και επισήμως γνωστό από την FIBA.