Σάββατο 26 Μαΐου 2012

H Σίσσυ, η Κατερίνα και η Πόπη! Τι έκαναν οι τρεις κυρίες της τηλεόρασης χθες το βράδυ;


Οι τρεις κυρίες διασκέδασαν χθες σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε στο twitter φωτογραφίες από την χθεσινή της έξοδο στο Θάλασσα, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντύπας.


Ντόρα: Υπερασπιστές της 17 Νοέμβρη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ


Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την ομιλία της στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ.

Ετοιμάζουν μίνι-Σύνοδο για την κρίση


Μίνι- σύνοδο ετοιμάζουν, πιθανότατα για τις 22 Ιουνίου, στη Ρώμη, οι ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, για να συζητήσουν για την κρίση στη ευρωζώνη.

Kristen Stewart! Το αφοπλιστικά "βαθύ" ντεκολτέ που έκοψε ανδρικές ανάσες στις Κάννες...


Στο πλευρό του αγαπημένου της στην μεγάλη οθόνη, αλλά και στη ζωή Robert Pattinson βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Κristen Stewart, στο ταξίδι του τελευταίου στις Κάννες όπου προβλήθηκε και η ταινία Cosmopolis στην οποία πρωταγωνιστεί.

Σοκ!Αυτοκτόνησε μέσα στα κελιά της Αερονομίας ο ανθυπασπιστής που κατηγορήθηκε για παιδική πορνογραφία


Δεύτερο σοκ για την ΠΑ! Ο ανθυπασπιστής που είχε συλληφθεί με κατηγορίες για κατοχή υλικού παιδική πορνογραφίας και για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου,αυτοκτόνησε μέσα στα κρατητήρια της Αερονομίας!

Κουβέλης: Όχι σε τρίτες εκλογές


Αυστηρό μήνυμα Κουβέλη σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε τι είπε μιλώντας στην ΚΕ της ΔΗΜΑΡ

Τα 14 λάθη που κάνουμε με τα προφυλακτικά


Τα προφυλακτικά δεν μπορούν να αποτρέψουν τις ανεπιθύμητες κυήσεις ούτε τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, εάν δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Δυστυχώς, μία νέα ανασκόπηση της ιατρικής βιβλιογραφίας αποκαλύπτει ότι τα λάθη με τα προφυλακτικά είναι πάρα πολύ συνηθισμένα. Μερικά από....

Θέλει Κυριάκο Παπαδόπουλο η Μίλαν


Δημοσιεύματα από την Ιταλία θέλουν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο υποψήφιο για αντικαταστάτη του Αλεσάντρο Νέστα στην Μίλαν

Αυτά είναι τα επαγγέλματα «γκομενομαγνήτες»


Από πιλότος μέχρι γιατρός, δείτε τα 10 επαγγέλματα που περιτριγυρίζονται από γυναίκες. Μήπως ν’ αλλάξετε καριέρα;

Βενιζέλος: Δε θα γίνουμε η ''τσόντα'' του ενός ή του άλλου


Διαβάστε τι είπε στην ομιλία του στην Κόρινθο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Γιατί θεωρεί ότι κυβέρνηση χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει

Δίδυμες ιερόδουλες ετών… 69!


Σαράντα ολόκληρα χρόνια στο κουρμπέτι είναι οι δύο δίδυμες αδερφές οι οποίες ακολούθησαν κοινή επαγγελματική πορεία προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε αρκετούς πελάτες.

ΣΟΚ: Μαθήτρια δείχνει τα γεννητικά της όργανα σε φωτογραφία αποφοίτησης!


Σοκ στην αμερικανική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει μια φωτογραφία σε σχολικό λεύκωμα λυκείου της χώρας, στην οποία μια νεαρή μαθήτρια φέρεται να αποκαλύπτει τα γεννητικά της όργανα!

Μπαλαρίνες 2 ετών «πλακώθηκαν» στη μέση της παράστασης


Mια συνηθισμένη παράσταση παιδικού μπαλέτου είχε εντελώς απρόσμενη εξέλιξη, αφού δύο χορεύτριες 2 ετών ήρθαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση των γονιών για να τις χωρίσουν!

Πήρε Γκάμπριελ η Μίλαν

Επένδυση για το μέλλον έκανε η Μίλαν, η οποία απέκτησε τον 19χρονο Γκάμπριελ από την Γκρέμιο

Ενρίκο Πρετσιόζι : "Έδινε πιο πολλά η Ρόμα, αλλά είχε κλείσει στην Ίντερ"


Διαβάστε τι δήλωσε ο Ενρίκο Πρετσιόζι για τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Παλάσιο στην Ίντερ και τη "σφήνα" που έκανε η Ρόμα την τελευταία στιγμή.

Γιαούρτωσαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλιόπουλο, στο Βόλο


Με καταιγιστικό ρυθμό περίπου 20 νεαροί με καλυμμένα πρόσωπα εκσφενδόνισαν νωρίτερα πολλά κεσεδάκια με γιαούρτια εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Παναγιώτη Ηλιόπουλου και της παρέας του σε τσιπουράδικο ακριβώς κάτω από τα δικαστήρια του Βόλου.

Καταρρέει η Bankia και ζητά επιχορήγηση 19 δισ. από την ισπανική κυβέρνηση


Από αυτά τα δισεκατομμύρια ευρώ, "12 δισεκ. θα αποτελέσουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας Bankia", γράφει το σημερινό ανακοινωθέν του διοικητικού της συμβουλίου.

ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη εισφορά 1% στα νοικοκυριά με υψηλά εισοδήματα


Νέα πρόταση ακούστηκε από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που διακοπεί η χρηματοδότηση των δανειστών προς την Ελλάδα.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Α΄ Θεσσαλονίκης ο Θ. Τζήμερος


Εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο συνασπισμός τους θα καταφέρει να εισέλθει στη Βουλή

Ατρόμητος : Προτάθηκε ο Χιμένεθ


Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ προτάθηκε στον Ατρόμητο.

Πολίτες προς Παπανδρέου: "Καλώς τον μεσίτη!"


Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.Γιώργος Παπανδρέου που βρέθηκε αντιμέτωπος με την ψυχρότητα των επιβατών του αεροπλάνου αλλά και με καυστικά σχόλια...

Δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο Βελόπουλος


Λίγες ημέρες μετά την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Βελόπουλος ανακοίνωσε ότι δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.


Το διαστημικό όχημα Dragon έφτασε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό


Το διαστημικό όχημα Dragon, της αμερικανικής εταιρείας SpaceX, έφτασε σήμερα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), επιβεβαίωσε η NASA, και έτσι έγινε το πρώτο ιδιωτικό διαστημικό σκάφος που φτάνει ποτέ στον Διεθνή Σταθμό.

«Χτυπάει» Εντόι η Έβερτον!


Τα μεταγραφικά σενάρια για την Έβερτον άρχισαν από νωρίς φέτος, με το πιο «φρέσκο» να… εμπλέκει την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες με τον Ντάμε Εντόι!

Θεσσαλονίκη: «Τα πάνω και τα κάτω» της αγοράς ακινήτων


Με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες «κινείται» εδώ και περίπου δύο χρόνια η κτηματαγορά, καθώς «μετριούνται στα δάχτυλα» οι αγοραπωλησίες.

Π. Ψωμιάδης : «Υπάρχουν και άλλα αδέλφια που θα έρθουν μαζί μας»


Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ από το χώρο της αυτοδιοίκησης στη Θσσαλονίκης με την ιδιότητα του υπεύθυνου για τον προεκλογικό αγώνα.

«Έβρεξε» πρόστιμα


Πρόστιμα «μοίρασε» η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Κατά την τελευταία συνεδρίασή της, ασχολήθηκε -μεταξύ άλλων- και με τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο και επέβαλε πρόστιμο 10.000 ευρώ στους «ερυθρόλευκους», 7.000 ευρώ στους «κυανόλευκους» και 4.000 στον πρόεδρο του συλλόγου του Περιστερίου, Γιώργο Σπανό.

ΣΟΚ στις Σέρρες: Μαθητής εισέβαλε σε σχολείο με πυροβόλο όπλο


Με Γερμανικό κλειδί και την απειλή πυροβόλου όπλου 17χρονος επιτέθηκε σε συμμαθητή του την ώρα του διαλείμματος των εξετάσεων στο 3ο ΤΕΕ Σερρών.

Προς υποψήφιους βουλευτές

Στο Σιδηρόκαστρο, καταστηματάρχης στο κέντρο της πόλης,

ΠΑΟΚ : Εξυγίανση και με... Σαββίδη


Η κρούση που θα γίνει στον ομογενή επιχειρηματία για την ΚΑΕ και το βάρος που θα δοθεί στo "κούρεμα" των χρεών εφόσον ο ίδιος αναλάβει επίσημα την ΠΑΕ και δεχτεί να βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ. Διαβάστε λεπτομέρειες...

«Ντού» σε πάρκινγκ στον Πειραιά και σύλληψη 49χρονου


Έλεγχο σε υποκατάστημα εταιρείας στάθμευσης αυτοκινήτων στον Πειραιά πραγματοποίησαν το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μηδενίστηκε γραπτό μαθητή… λόγω κινητού


Ο πρώτος μηδενισμός γραπτού σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο!

Απίστευτο – Παιδί κοιμήθηκε πρώτη φορά σε ηλικία 3 ετών!


Έναν εφιάλτη ζούσαν οι γονείς του μικρού Ρετ Λαμπ, ο οποίος από τη μέρα που γεννήθηκε δεν μπορούσε να κοιμηθεί και επί μονίμου βάσεως βρισκόταν σε υπερένταση.

Η κούπα... βάφτηκε «μπλαουγκράνα»


Το αποχαιρετιστήριο δώρο του Γκουαρδιόλα ήταν το απίστευτο 25λεπτο ποδοσφαιρικού τρόμου που χάρισε στη Μπάρτσα το 3-0 επί της Αθλέτικ και το Κύπελλο, το 14ό τρόπαιο της εποχής Πεπ.

Κατασχέσεις ακινήτων για οφειλές 3.000 ευρώ


Διαβάστε το σενάριο που εξετάζει το ΥΠΟΙΚ για τους οφειλέτες του δημοσίου. Τι σχολιάζει ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Ζανιάς

Αλλάζει το σήμα της η Ξάνθη!


Στην αλλαγή του σήματός της ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει η διοίκηση της Ξάνθης και το νέο έμβλημα θα δοθεί στη δημοσιότητα την Τρίτη 29 Μαΐου. Παρελθόν από τη Skoda ο Σάββας Καριπίδης.

Δημοσκόπηση Public Issue: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 30%


Οκτακομματική βουλή με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 30%, προκύπτει από το βαρόμετρο της public issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.

Τέλος ο Μπόλονι από τον ΠΑΟΚ!


Με νέο τεχνικό θα συνεχίσει στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο ΠΑΟΚ αφού χθές βράδυ  η ΠΑΕ απάντησε αρνητικά στον Ρουμάνο τεχνικό, πριν καν αυτός απαντήσει στην πρόταση μείωσης των αποδοχών του για την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ρινγκ το κοινοβούλιο της Ουκρανίας


Σε... ρινγκ μετετράπη γι' άλλη μια φορά το κοινοβούλιο της Ουκρανίας με αφορμή τη συζήτηση για τη χρήση δεύτερης γλώσσας -της ρωσικής- στις ανατολικές περιοχές της χώρας.

Αποζημίωση $18.000.000 σε γυναίκα κομπάρσο


18 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση έλαβε μια νεαρή κοπέλα, μετά από μόνιμη εγκεφαλική βλάβη που υπέστη στα γυρίσματα της ταινίας Transformers 3.

Η ομορφιά του πλανήτη μας σε 9 λεπτά!


Η ομορφιά της φύσης είναι αξεπέραστη και το βίντεο που ακολουθεί το αποδεικνύει περίτρανα. Από τον Αμαζόνιο μέχρι τη Σιβηρία πολλά ξεχωριστά τοπία αποτελούν ενδεικτικά παραδείγματα της ομορφιάς και της ποικιλίας που παρουσιάζει ο κόσμος που μας περιβάλλει.

Θέλει Μπάγεβιτς ο Ατρόμητος


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι τούτη τη στιγμή ο Νο 1 υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες του Ατρομήτου στη μετά Δώνη εποχή. Αγνωστες οι προθέσεις του Σερβοέλληνα τεχνικού ο οποίος απέχει από την προπονητική εδώ και ενάμιση χρόνο.

Οι ''βασιλικές'' αγορές της Βίκυς Σταμάτη


Διαβάστε τα τεράστια ποσά που δαπανούσε η Βίκυ Σταμάτη για έπιπλα και ρούχα, όπως αποκαλύπτουν τα έγγραφα που βρέθηκαν στο γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Τελικά η τσιγκουνιά είναι στο DNA μας;


Κι όμως νέα έρευνα αποκάλυψε ότι οφείλεται σε μια μετάλλαξη γονιδίου...

Στις 20 Ιουλίου διακόπτεται το αναλογικό σήμα από τον Υμηττό


Αναβάλλεται τελικά το switch off της αναλογικής τηλεόρασης στο Υμηττό για τις 20 Ιουλίου στα τηλεοπτικά κανάλια της Digea και τις 13 Αυγούστου για τους σταθμούς της ΕΡΤ.

Ο «δεκάλογος» του νερού


Απαραίτητο για τη ζωή είναι το νερό. Υγεία, ομορφιά και ευζωία και δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς το αγαθό αυτό. Πόσα όμως γνωρίζουμε για το πολύτιμο αυτό δώρο της φύσης;

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Είναι αδύνατο να βρεις νυφικό με αυτά τα… προσόντα


Φανταζόμαστε την έκφραση της πεθεράς μόλις είδε τη νύφη στο γάμο…

Καλά βρε παιδί μου, τόσο πολύ σου αρέσει η δουλειά σου;


Είναι αυτό που λέμε…»Κάτσε κάτω από την μπάρα» ένα πράγμα. Δε γνωρίζω τον τύπο αν και έφαγα όλες τις πιθανές πηγές στο Net για να τον εντοπίσω….

Πώς να κάνεις water sex (χωρίς να σου κάνει νερά)



Όταν σκέφτεσαι το sex (κάθε δυο λεπτά δηλαδή κατά μέσο όρο, σύμφωνα με τις στατιστικές), οι λέξεις υγρασία, ολισθηρότητα και κάψα σου έρχονται αυτόματα στο μυαλό, ειδικά αν οι ζέστες έχουν σφίξει. Sex στο νερό. Ακούγεται καλό! Άλλωστε είναι μια απόλυτα υγιής φαντασίωση που ακροβατεί ανάμεσα στο ρομαντισμό και το πάθος και είναι και ψιλοkinky.

Χαλκίδα: Ασελγούσε σε 11χρονη και εξέδιδε την μάνα της


Σοκαρισμένοι οι άνδρες της ασφάλειας ακόμα δεν μπορούν να ξεχάσουν τις περιγραφές της ανήλικης κοπέλας και τις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρα της...