Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πώς να κάνεις water sex (χωρίς να σου κάνει νερά)



Όταν σκέφτεσαι το sex (κάθε δυο λεπτά δηλαδή κατά μέσο όρο, σύμφωνα με τις στατιστικές), οι λέξεις υγρασία, ολισθηρότητα και κάψα σου έρχονται αυτόματα στο μυαλό, ειδικά αν οι ζέστες έχουν σφίξει. Sex στο νερό. Ακούγεται καλό! Άλλωστε είναι μια απόλυτα υγιής φαντασίωση που ακροβατεί ανάμεσα στο ρομαντισμό και το πάθος και είναι και ψιλοkinky.
Και στο κάτω κάτω είναι ό,τι πιο κοντινό μπορείς να ζήσεις ώστε να απολαύσεις θερμές στιγμές ως πρωταγωνιστής κινηματογραφικής ταινίας τύπου "Γαλάζια Λίμνη" ή "Oceans 11", με εσένα στο ρόλο του Τζορτζ Κλούνι. Από την άλλη, είναι από τις πιο "εύκολες" ερωτικές προτάσεις που μπορείς να κάνεις στην παρτενέρ σου. Καμιά δεν θα χε αντίρρηση για μια ερωτική νύχτα (ή και μέρα) μέσα στη θάλασσα ή στην πισίνα του ξενοδοχείου. Παίζεις σε ασφαλές γήπεδο.

Παρόλα αυτά όμως, αυτός ο τρόπος συνουσίας δεν είναι τόσο εύκολος όσο νομίζεις. Συγκεκριμένα, το sex στο νερό είναι αρκετά επικίνδυνο για πολλούς λόγους. Το να κάνεις …υποθαλάσσιο sex δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, ειδικά για τις γυναίκες.

Ωραίο - ασφαλές όμως;
Παρόλο που το να κάνεις sex στο νερό έχει την πλάκα του γενικώς, σίγουρα θα πρέπει να είναι ασφαλές και δυστυχώς, αν σχεδιάζεις να φορέσεις προφυλακτικό, θα πρέπει να ξέρεις ότι νερό και προφυλακτικά δεν πάνε μαζί.
Μπορεί να μην έχουν γίνει πολλές έρευνες επί του θέματος, αλλά έχουμε μάθει τα εξής: το ζεστό νερό και τα χημικά της πισίνας (όπως είναι το χλώριο, αν το κάνετε σε πισίνα) μπορούν να επηρεάσουν την αντοχή του προφυλακτικού, οπότε μην σκεφτείς ότι αυτό σε προστατεύει. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι αυξάνεται περισσότερο ο κίνδυνος να γλιστρήσει και να βγει από τη θέση του. Κι άντε να το βρεις μετά. Μια καλή ιδέα είναι να έχεις κι ορισμένα προφυλακτικά για ρεζέρβα.

Μείνε υγρός
Σίγουρα σκέφτεσαι ότι με τόσο παραπάνω υγρό στοιχείο, το sex στο νερό θα δημιουργήσει extra λίπανση, αλλά δεν είναι έτσι. Το νερό, στην πραγματικότητα (ειδικά το θαλασσινό), ξεβγάζει τα φυσικά λιπαντικά του γυναικείου σώματος, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Αν βλέπεις την παρτενέρ σου να δυσκολεύεται, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το επαναλάβετε κάποια άλλη φορά, έχοντας μαζί σου αυτή τη φορά χρησιμοποιείς ένα λιπαντικό gel, το οποίο δε θα μπορεί να διαλυθεί στο νερό (προσοχή εδώ, τα περισσότερα "αγνά" λιπαντικά που κυκλοφορούν είναι υδατοδιαλυτά - το γράφουν και στις οδηγίες) και θα κάνει τη διείσδυση πολύ πιο άνετη και για τους δυο σας. Η βαζελίνη εδώ είναι καλύτερη.

Έτοιμος για ...μακροβούτι;
Έχεις τοποθετήσει σωστά το προφυλακτικό, είσαι σίγουρος ότι τίποτα δε θα πάει στραβά, κι έχεις βάλει και στα χέρια σου λιπαντικό. Οπότε που θα μπορούσες να πας να χαρείς τον υγρό σου έρωτα;

Στην πισίνα: Το πρόβλημα είναι ότι το νερό περιέχει χλώριο, το οποίο μπαίνει και βγαίνει στον κόλπο της αγαπημένης σου και μπορεί να της προκαλέσει ζημιές και μόλυνση. Μία καλή εναλλακτική λύση είναι ο στοματικός έρωτας. Βάλε την να στηριχτεί σε κάποιο σημείο της πισίνας ή στις σκάλες, με εσένα να βρίσκεσαι στο νερό ή και το αντίθετο. Να είστε πάντα σίγουροι πως η πισίνα απολυμαίνεται σωστά. Περίεργα μικρόβια καραδοκούν...

Στην μπανιέρα/ ντουζιέρα: Αν η μπανιέρα είναι μικρή, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα κατά τη διάρκεια της ιεραποστολικής στάσης, αλλά η ντουζιέρα αποτελεί ένα σπουδαίο μέρος για sex στα όρθια. Απολαμβάνεις το γεγονός ότι βρέχεσαι, χωρίς να υπάρχει πιθανότητα να εισχωρήσει πολύ νερό στις ευαίσθητες περιοχές σου. Για λόγους ασφαλείας, καλό είναι να βάλεις κι ένα λαστιχένιο πατάκι στο δάπεδο. Το να έχεις κάτι από το οποίο να κρατιέσαι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, καθώς κάτι τέτοιο θα σου παρέχει υποστήριξη κατά τη διάρκεια εξερεύνησης της πίσω …διόδου.

Στη θάλασσα: Είσαι σε beach party και βλέπεις ότι η νέα σου γνωριμία θα εξελιχθεί σε one night stand. Τί κάνεις; Καταρχήν πρέπει να ξέρεις ότι το θαλασσινό νερό δεν αποτελεί φίλο του γυναικείο κόλπου. Η χειρωνακτική εργασία αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές. Το χειρότερο κομμάτι στο θέμα «sex στη λίμνη ή τη θάλασσα» είναι η άμμος. Με κάποιο τρόπο, ακόμα κι όταν είσαι πολύ προσεκτικός, η άμμος βρίσκεται σε σημεία που δε θα έπρεπε κι αρχίζει να τρίβεται στις περιοχές που δεν πρέπει. Ξεκίνα λοιπόν το παιχνίδι μέσα στη θάλασσα και συνέχισε το σε στεγνό έδαφος. Έχε μια μεγάλη πετσέτα ή κουβέρτα στην παραλία όπου θα μπορείς να βρεις καταφύγιο για την πράξη. Άλλωστε θα πρέπει να είσαι πολύ καλός κολυμβητής για να θέλεις να το κάνεις μέσα στη θάλασσα. Επίσης, φρόντισε να μη σας παρασύρει κάνα ρεύμα και από την Αίγινα βρεθείτε στη Σάμο. Και να θυμάσαι: το sex αποτελεί παρανομία όταν γίνεται σε δημόσια μέρη, όποτε θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για πολλούς λόγους. Κυρίως εκείνους που φορούν αστυνομική στολή (τρέχα γύρευε, θα μου πεις. ΟΚ, απλά έπρεπε να το σημειώσουμε).

Τα υγρά όνειρα της πραγματικής ζωής
Συγνώμη αν σε ξενερώσαμε, δεν είχαμε αυτό το σκοπό. Αν διάβασες το άρθρο αυτό και αποφάσισες ότι το sex στο νερό είναι μάλλον μπερδεψοδουλειά , σκέψου ότι τα προκαταρκτικά παραμένουν μια πολύ καλή ιδέα. Άλλωστε πρέπει να είσαι καθαρός για να …κυλιστείς στο βούρκο!

Πηγή : menslounge.gr