Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Sylvie van der Vaart: Δεν μπορώ χωρίς σεξ!


Ανυπόμονη είναι η σέξι σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ολλανδίας Rafael van der Vaart, Sylvie. Η εκρηκτική σύζυγος του Ολλανδού μεσοεπιθετικού όπως δήλωσε δεν μπορεί να αντέξει χωρίς σεξ για όσο καιρό θα αγωνίζεται στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας ο καλός της!

UFO πάνω από το νησί της Αφροδίτης



Αυξάνονται οι αναφορές πολιτών, για εμφάνιση αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από την Κύπρο. Κάτοικοι από την Λάρνακα, τη Πάφο και τη Λεμεσό, έκαναν λόγο για ένα μεγάλο φως το οποίο είχε πίσω του ένα τεράστιο τόνο αερίου και καθώς προχωρούσε άρχισε να περιστρέφεται και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Παρέλαση ομοφυλόφιλων στo κέντρο της Αθήνας

Εκατοντάδες είναι οι ομοφυλόφιλοι που έδωσαν το «παρών» στη φετινή «Παρέλαση Υπερηφάνειας» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα.

Silver Alert: Χάθηκε κάλτσα με 7.000 ευρώ σε νοσοκομείο της Πάτρας!



Πέθανε ο γέρος... χάθηκαν και τα 7.000 ευρώ!

Η κόρη του M. Jackson αποκαλύπτει γιατί της φορούσε μάσκα ο πατέρας της !



Ο βασιλιάς της ποπ μουσικής σκηνής, που πέθανε σε ηλικία 50 ετών στις 25 Ιουνίου 2009, συνήθιζε να φορά στα παιδιά του... μάσκες! Η 14χρονη κόρη του Paris λοιπόν, σε μια μοναδική συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey αποκαλύπτει για ποιο λόγο το έκανε ο πατέρας της!

Οι «καυτές» απόγονοι των αθλητών



Τις περισσότερες φορές οι αθλητές είναι αυτοί που συγκεντρώνουν πάνω τους τα βλέμματα των θεατών. Όχι όμως… πάντα!

Ο πρώην επικεφαλής της τράπεζας του Βατικανού μιλά για «βρώμικο» χρήμα!



Ανοιχτός πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Έτορε Γκότι Τεντέσκι, πρώην πρόεδρο της τράπεζας συμφερόντων του Βατικανού "Ιor" και της Αγίας Έδρας.

Διάσημη Ελληνίδα ποζάρει με μαγιό και κόβει ανάσες!



Αν και για λίγο την έχει κερδίσει η Κύπρος, εκείνη δεν χάνει ευκαιρία να ταξιδεύει στη χώρα μας και πολλές φορές προλαβαίνει να εργάζεται κιόλας...

Στο νοσοκομείο η Λίντσεϊ Λόχαν μετά από τρακάρισμα με φορτηγό



Στην παραλιακή λεωφόρο της Καλιφόρνια τράκαρε η διάσημη ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν.


Π.Καμμένος: “Αυτοί που οδήγησαν τους Έλληνες στην αγχόνη δεν θα την γλιτώσουν”



Βολές εναντίον των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο περιοδείας του σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας.

Μεγάλη κομπίνα με τηλεφωνικές συνδέσεις



Μια απίστευτη απάτη για να προμηθεύονται ακριβά κινητά τηλέφωνα είχαν στήσει τρεις 'Ελληνες. Οι δύο συνελήφθησαν, αναζητείται ο τρίτος.

VIDEO : Πάρτι οργιών εταιρείας για να ανταμειφθούν οι καλύτεροι πωλητές!



Μια από τις μεγαλύτερες γερμανικές ασφαλιστικές εταιρίες η Ergo, διοργάνωσε πάρτι με ιερόδουλες σε σπα στην Ουγγαρία με σκοπό να ανταμείψει τους καλύτερους πωλητές της. Όπως αναφέρει σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοσιογράφος Gerhard Schneibel στο βρετανικό δίκτυο BBC "υπήρχε άφθονο αλκοόλ και περίπου 20 ιερόδουλες.

Τρίτες κάλπες βλέπει ο Καρατζαφέρης



Την άποψη πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών της ερχομένης Κυριακής σύντομα θα στηθούν ξανά κάλπες στην χώρα, εξέφρασε σήμερα από τα Χανιά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Οργή προκαλούν τα ρουσφέτια της Δρέττα



Για ακραίες πελατειακές σχέσεις κατηγορείται η πρώην γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Αθηνά Δρέττα.

Σοκ: Φθηνό ναρκωτικό ξυπνά κανιβαλικά ένστικτα στους ανθρώπους



Εντελώς ξαφνικά, οι νοσοκομειακές αίθουσες εκτάκτων περιστατικών γέμισαν ασθενείς με κρίσεις βίας και ψυχολογικές διαταραχές ενώ εγκλήματα πρωτοφανούς βίας συγκλονίζουν τον πλανήτη... Ισως πρόκειται για το ναρκωτικό με τις χειρότερες παρενέργειες λένε οι ειδικοί.

Το πρωί καθηγητής και το βράδυ... «Σάσα»!



Ένας 65χρονος καθηγητής του πανεπιστημίου της Τζόρτζια των ΗΠΑ συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, καθώς πιάστηκε στα πράσα από έναν μεταμφιεσμένο αστυνομικό να προσφέρει τις «υπηρεσίες» του σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σκύλος βιαστής


 Ο σκύλος δεν κρατιέται και επιτίθεται στην κότα

VIDEO : Παιδιά μετατρέπονται σε ζόμπι λόγω μιας σπάνιας ασθένειας



Μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα κανιβαλισμού που σημειώνονται στις ΗΠΑ, οι ρεπόρτερ του CNN πήγαν μέχρι την Αφρική προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά ότι εκεί υπάρχουν παιδιά τα οποία γίνονται ζόμπι λόγω μιας σπάνιας ασθένειας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ονόμασε αυτή....

Γυναίκα οδηγός "μπούκαρε" με την Porsche σε... βενζινάδικο



"Τέσσερις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν αυτό το ασυνήθιστο τρακάρισμα."

Οι οκτώ πιο περίεργοι φόροι στον κόσμο!



Η οικονομική κρίση στη χώρα συνεχώς επιδεινώνεται, τα ταμεία του κράτους είναι άδεια, καθώς οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν φαίνονται διατεθειμμένες να περικόψουν τις περιττές δαπάνες, αλλά προτιμούν να μειώνουν μισθούς και συντάξεις και να επιβάλουν συνεχώς νέους φόρους.

Φίδια βγήκαν βόλτα στη Λαμία



Την πρωινή τους βόλτα έκαναν την Παρασκευή δύο...

Moody's : "Αν βγει η Ελλάδα, απειλείται η ύπαρξη του ευρώ"



Ο οίκος αξιολόγησης Moody's προειδοποίησε ότι η ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη και η ενδεχόμενη προσφυγή της Ισπανίας στα ευρωπαϊκά ταμεία θα τον οδηγήσουν να επανεξετάσει και πιθανότατα να μειώσει το αξιόχρεο πολλών κρατών-μελών της ευρωζώνης.

Έκλεβαν βενζίνη από παρκαρισμένα αυτοκίνητα



Συνέβη και αυτό! 34χρονος έκλεβε βενζίνη από παρκαρισμένα οχήματα στη Θεσσαλονίκη!

Καμμένος: H λαθρομετανάστευση είναι θέμα εθνικής ασφάλειας!



Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε χθες ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Κατά την επίσκεψή του αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στα Σώματα Ασφαλείας, εκφράζοντας την στήριξή του κόμματός του στο έργο τους.

10 ασυγχώρητα τεχνολογικά λάθη



Άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνουμε. Κάποια πράγματα, όμως, είναι απλά ασυγχώρητα...

Η Χριστίνα Παππά ποζάρει by the pool πιο σέξι από ποτέ!



Με τις πρώτες κιόλας ζέστες, η Χριστίνα Παππά δεν άφησε τον χρόνο να πάει χαμένος.

«Σέβομαι τους Έλληνες και τις θυσίες τους» λέει η Κριστίν Λαγκάρντ



Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δήλωσε ότι τρέφει μεγάλο σεβασμό για την Ελλάδα και για τον ελληνικό λαό και «τις θυσίες του».

Καταγγελία Κραουνάκη: «Λάδωσα» για να πάρω επιχορήγηση



Σε μία καταγγελία για το τρόπο με τον οποίο λαμβάνουν τις επιχορηγήσεις οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις προχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Love Radio 97.5.

Δείτε πώς κατέληξε η βόλτα της μαμάς με την μηχανή του γιου της!



Δείτε πώς κατέληξε η βόλτα της μαμάς με την μηχανή του γιου της...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ : Το κοριτσάκι με το σύνδρομο του λύκου



Το παρατσούκλι της είναι “μαϊμουδίτσα”… Μέρος του προσώπου και του σώματός της είναι καλυμμένα με χοντρό μαύρο τρίχωμα, λόγω μιας σπάνιας πάθησης, γνωστή ως “Το σύνδρομο του λύκου”.

Το παλάτι της Shakira και του Pique



Τρελά ερωτευμένοι είναι η Shakira και Pique για αυτό και προχώρησαν στο επόμενο βήμα. Αγόρασαν την ερωτική φωλίτσα τους στα προάστια της Βαρκελώνης.

Η ανακοίνωση του Ηλία Κασιδιάρη



Εμφανίστηκε με γραπτή ανακοίνωση ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

Νεαρές Ινδές πάσχουν από το... σύνδρομο της Χιονάτης



Η βιομηχανία καλλυντικών πουλάει «με τα κοντέινερ» προϊόντα λεύκανσης προσώπου και δέρματος

Όλα τα παραλειπόμενα από την ελληνική… κερκίδα



Για μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση δεν έλειψαν από τα γήπεδα τα ευρηματικά πανό. Αυτή τη φορά με θέμα την οικονομική κρίση. Έκαναν την εμφάνισή τους στις εξέδρες του εναρκτήριου αγώνα EURO2012 μεταξύ της οικοδέσποινας Πολωνίας και της Ελλάδας. Ένα από αυτά σχολίαζε την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Εγινε θαύμα; Αγοράκι ανέπνευσε 39 λεπτά αφότου σταμάτησε η καρδιά του!



Απίστευτο. Οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς πως είχαν κάνει ό τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν τον δίχρονο γιο τους. Η καρδιά του είχε σταματήσει για 39 λεπτά όταν εντελώς απροσδόκητα άρχισε να αναπνέει.

ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ : Γιατρός εκμεταλλεύεται σεξουαλικά ασθενή του!



Ένας Ιταλός γιατρός έγινε... “τσακωτός” από κρυφή κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, να επιτίθεται σεξουαλικά σε ημίγυμνη γυναίκα που πήγε στο ιατρείο του!

Εμφανίστηκε ο Η. Κασιδιάρης - Πάει στον εισαγγελέα!



Εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης και μέσω ανακοίνωσης του μιλάει για σκηνοθετημένα γεγονότα στο πρωινό του ΑΝΤ1 όπου χτύπησε τη Λιάνα Κανέλλη και πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου...

Το δηλητήριο που σκότωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ Α΄



Η βασίλισσα Ελισάβετ η Πρώτη πέθανε το 1603, σε ηλικία 70 ετών.

Νέο σποτ: Ο Κίτσος και η Τασούλα πάνε Euro!!!



«Όλοι οι άλλοι είναι τράτζικ, Ελλάδαρα είσαι μάτζικ», είναι το σύνθημα που έγραψε ο Κίτσος και το τραγουδάει με την Τασούλα πριν φύγουν για Πολωνία.

Εισαγγελική έρευνα για τις ελλείψεις στα φάρμακα μετά από μηνυτήρια αναφορά του ΑΧΕΠΑ



Προβλήματα διαπιστώνονται στην ομαλή λειτουργία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας ελλείψεων σε φάρμακα και αναλώσιμα υλικά...

Γερμανοί τουρίστες στη Βild: Οι Έλληνες είναι σούπερ ευγενικοί



«Διαφορετική», με ορατά τα σημάδια της κρίσης, αλλά χωρίς τα αντιγερμανικά συναισθήματα που φοβούνταν, βρίσκουν την Ελλάδα οι Γερμανοί τουρίστες που την επέλεξαν φέτος για τις διακοπές τους, σύμφωνα τουλάχιστον με σχετικό ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας “Bild”, υπό τον τίτλο «Πώς βιώνουν οι παραθεριστές την ελληνική κρίση».

Σκοτώθηκε σε τροχαίο με κλεμμένη μηχανή



Μία πολύ δύσκολη στιγμή έζησε η Melody Halls από την Αλμπέρτα του Καναδά, όταν δύο αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της και με θλίψη της ανακοίνωσαν πως ο σύζυγός της Greg Nauff είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

ΜΠΡΙΤΝΕΪ ΣΠΙΑΡΣ : Πάσχει από ανίατη ασθένεια



Ένα ανίατο σύνδρομο ταλαιπωρεί την διάσημη τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), σύμφωνα με ρεπορτάζ του celebtv.com

Σούπερ - γιαγιά μέλος σπείρας πλαστογράφων!



Για πλαστογραφία και απάτες κατ’ εξακολούθηση συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και μία 81χρονη, ενώ αναζητούνται από τις αρχές άλλοι επτά συνεργοί τους.

Ζητάνε χρήματα από τον Ράιχενμπαχ



Την κάλυψη της οικονομικής αδυναμίας του ΕΟΠΥΥ, ζητούν με επιστολή τους πέντε φορείς του φαρμάκου από τον επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ.

Επιχειρηματίας τα... έσπασε σε δημόσια υπηρεσία της Κρήτης



Πανικός επικράτησε το μεσημέρι στα γραφεία της διεύθυνσης τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης όταν εξοργισμένος επιχειρηματίας τα... έσπασε όλα όταν πληροφορήθηκε ότι η αίτηση για να του δοθεί οριστική άδεια κυκλοφοριακής σύνδεσης απορρίφθηκε.

Άδειαζαν λογαριασμούς ηλικιωμένων και νεκρών



«Κόλπο γκρόσο» για να «ξαφρίζουν» λογαριασμούς ηλικιωμένων ή νεκρών είχαν στήσει δέκα άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα τρία. Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν μία 81χρονη, μία 56χρονη και μία 36χρονη, ενώ αναζητούνται άλλα επτά άτομα.

«Κόλαφος για την Τουρκία η έκθεση της FRONTEX»



«Κόλαφο για το Τουρκικό κράτος αποτελεί η Έκθεση για τη λαθρομετανάστευση της FRONTEX, που παρουσιάστηκε στο χθεσινό Συμβούλιο των αρμοδίων Υπουργών στις Βρυξέλλες», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Εξωτερικών της....

Χωρίς ασθενοφόρα η Χαλκιδική το καλοκαίρι



Εφιαλτικό αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι στη Χαλκιδική. Οι σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και ασθενοφόρα, και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης, κάνουν ακόμη πιο έντονα τα προβλήματα που προκύπτουν κάθε καλοκαίρι που ο πληθυσμός πενταπλασιάζεται, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και οι τουρίστες της Χαλκιδικής να εύχονται να μην… αρρωστήσουν.

Το Facebook App Center είναι γεγονός



Μετά από αρκετή αναμονή ξεκίνησε επιτέλους τη λειτουργία του το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών του Facebook. Μάλιστα διαθέτει αρκετές εκατοντάδες εφαρμογών και παιχνιδιών τόσο για την ίδια την πλατφόρμα όσο και για iOS και Android.