Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Σκοτώθηκε σε τροχαίο με κλεμμένη μηχανή



Μία πολύ δύσκολη στιγμή έζησε η Melody Halls από την Αλμπέρτα του Καναδά, όταν δύο αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της και με θλίψη της ανακοίνωσαν πως ο σύζυγός της Greg Nauff είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.


Μέσα στον πανικό της η γυναίκα άρχισε να σκέφτεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά: οι αστυνομικοί της έλεγαν πως είχε σκοτωθεί στη μία τη νύχτα αλλά εκείνη τον είχε ξεπροβοδίσει όταν έφευγε για τη δουλειά του στις 7 το πρωί! Ωστόσο το χτυποκάρδι της δεν σταμάτησε γιατί σκέφτηκε πως ίσως απλά έγινε κάποιο λάθος με την ώρα, και το 7 διαβάστηκε κατά λάθος ως 1.

Όταν όμως άκουσε τους αστυνομικούς να περιγράφουν τον εκλιπόντα ως έναν άνδρα στα 30 με τατουάζ, η Halls μπερδεύτηκε ακόμα περισσότερο αφού ο άνδρας της δεν είχε τατουάζ στα σημεία που της έλεγαν.

«Μου έλεγαν πως ο άνδρας που σκοτώθηκε είχε τατουάζ στην κοιλιά και την πλάτη, αλλά ο Greg έχει τατουάζ στα μπράτσα και τη γάμπα», εξηγεί η Melody. «Τους το είπα αυτό και η ιδέα μου πως κάτι πήγαινε λάθος στην όλη υπόθεση άρχισε να μεγαλώνει», προσθέτει.

Και ξαφνικά θυμήθηκε πως ο άνδρας της είχε φύγει για τη δουλειά του με το αυτοκίνητο και όχι με τη μηχανή του. Οδήγησε τους αστυνομικούς στο γκαράζ κι εκεί ανακάλυψαν πως η πόρτα είχε παραβιαστεί και η μηχανή έλειπε…

Εκείνη την ώρα για να επιβεβαιώσει την πεποίθησή της πως δεν ήταν ο σύζυγός της ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο, τηλεφώνησε στον Greg στη δουλειά και του μίλησε.

Η αστυνομία συνειδητοποίησε πως η μηχανή που ήταν εγγεγραμμένη στο όνομα του Nauff είχε κλαπεί και πως ο άνθρωπος που είχε χάσει τη ζωή του ήταν ένας γείτονας.




Πηγή : newsbeast.gr