Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Το αληθινό δράμα της Sila!!


H Τούρκικη σειρά που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών έχει ως βασική πρωταγωνίστρια την Sila που περνάει τα πάνδεινα.

ΓΥΜΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ Προκάλεσε πανικό στους δρόμους με 7 τραυματίες


Τον πανικό έσπειρε ένας άνδρας στην Αριζόνα, όταν βγήκε γυμνός με κλεμμένο αμάξι, προκαλώντας καραμπόλες και… όποιον πάρει ο χάρος.

ΣΟΚ: Άνεργες ελληνίδες πωλούν τα ωάρια τους 5000 ευρώ


Έναν πρωτότυπο τρόπο έχουν βρει αρκετές Ελληνίδες για να βγάλουν τα προς το ζειν καθώς είναι όμορφες, μορφωμένες αλλά άνεργες.

Ο Ιησούς "εμφανίστηκε" σε τοίχο εστιατορίου!


Δύο άνδρες αποφάσισαν να πάνε να φάνε κινέζικο μετά από μπαρότσαρκα, θεωρώντας ότι τα καλύτερα της βραδιάς έχουν περάσει.

Συλλήψεις για πενταπλή δολοφονία στην Κύπρο


Συνελήφθησαν σήμερα στην Αθήνα από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας δύο Έλληνες για τους οποίους είχαν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης από τις κυπριακές αρχές, για τη δολοφονία πέντε ατόμων στις 23/6 στην Αγία Νάπα της Κύπρου.

Τσίπρας: "Να μην έρθει η τρόικα στην Αθήνα εάν δεν ισχύσει για την Ελλάδα η απόφαση της Συνόδου"


Πέρα από τη σφοδρή επίθεση λήφθηκαν αποφάσεις για τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ και το μεγάλο συνέδριο του κόμματος την άνοιξη του 2013.

Nina Senicar : H πιο sexy Σέρβα

Ίσως ότι πιο σέξι έχει να επιδείξει η Σερβία! Η Nina Senicar που διατηρεί τον τίτλο της πιο σέξι Σέρβας παγκοσμίως, είναι supermodel και μαγεύει τα πλήθη σε κάθε φωτογράφιση με τέτοια κορμάρα!

Ποιά είναι η τραγουδίστρια που πόζαρε αλά... Lady Gaga;

Τον πάταγο της Lady Gaga φαίνεται πως ζήλεψε η Katy Perry και αποφάσισε να φωτογραφηθεί με περούκες και ντύσιμο που παραπέμπουν στο στυλ της συναδέλφου της!

ΑΥΤΟΙ είναι οι χειρότεροι ηθοποιοί του Hollywood ever!!!



Πολλοί ονειρεύτηκαν να κάνουν καριέρα στο Hollywood και να αποκτήσουν δόξα, χρήματα και αναγνωρισιμότητα. Αρκετοί το κατάφεραν, πολλοί όμως από αυτούς που το κατάφεραν δεν σημαίνει ότι είχαν και το αξιοζήλευτο ταλέντο. Στην πραγματικότητα έχουν πάρει τις χειρότερες κριτικές και έχουν επικριθεί για το αμφιλεγόμενο ταλέντο τους.

Πώς ένας άνθρωπος θεραπεύτηκε από τον ιό του AIDS


Μία πολύ ασυνήθης για τα ιατρικά δεδομένα μεταμόσχευση φαίνεται να έχει θεραπεύσει από τον ιό του AIDS έναν Αμερικανό άνδρα που ζει στο Βέλγιο.

Ερευνητές χάκαραν μη επανδρωμένο τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος (Drone)


Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας κατάφεραν να χακάρουν, ή αλλιώς, να εισβάλλουν στο σύστημα GPS ενός μη επανδρωμένου τηλεκατευθυνόμενου αεροσκάφους (Drone).

Victoria Pendleton : Η πιο σέξι "χρυσή" Ολυμπιονίκης




Η Βρετανίδα Ολυμπιονίκης που πήρε το χρυσό μετάλλιο στην ποδηλασία τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου κάνοντας περήφανη τη χώρα της, δεν είναι μόνο ασυναγώνιστη στην ορθοπεταλιά.

Γιγάντιος υπόγειος ωκεανός στον Τιτάνα


Είναι μεγαλύτερος από τους γήινους και ίσως κρύβει ζωή

Μαμά αρκούδα ανοίγει γκαράζ για να σώσει το αρκουδάκι της - Video)


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια μεγάλη αρκούδα κατάφερε να ανοίξει μια γκαραζόπορτα για να σώσει το αρκουδάκι της.

Danielle Sharp: Πικάντικη και τόπλες!


Είναι ξανθιά, γαλανομάτα, έχει πλούσιες καμπύλες και όλους τους άνδρες στα πόδια της.

Ξανακερδίζουν την έδρα τους Παπαθανασίου, Καϊλή, Μανώλης και Ραγκούσης;


Είναι δυνατόν να ξανακερδίσουν την έδρα τους οι Παπαθανασίου, Καιλή, Μανώλης και Ραγκούσης; Πλήθος σεναρίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με κινήσεις πρώην βουλευτών οι οποίοι δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνική… γιόγκα σε τουρίστες στην Κέρκυρα


Το βίντεο είναι από το καΐκι του Γιώργου, στην Κέρκυρα, και έχει να κάνει με τον… διάσημο στους τουρίστες ανά τον πλανήτη «χορό του Γιώργου» (Georges dance).

Οι celebrities που έφτασαν κοντά στο θάνατο!



Ο, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό λένε, και φαίνεται πως οι εν λόγω celebrities έχουν κάθε λόγο να το λένε αυτό, μιας και επιβίωσαν, από απίστευτα ατυχήματα.

Ακριβά γούστα είχαν οι ληστές που μπούκαραν στο σπίτι του Δώνη! Αναλυτικά τα "χτυπήματά" τους!



Άλλες επτά ένοπλες ληστείες διέπραξαν οι ληστές της Κηφισιάς που μπούκαραν το σπίτι του Γιώργου Δώνη, την περασμένη Πέμπτη. Συγκεκριμένα...

Βίντεο-σοκ από την σεξουαλική κακοποίηση της δημοσιογράφου


Η 21χρονη ρεπόρτερ βρέθηκε στην πλατεία του Καΐρουτην Κυριακή, για να καλύψει τους πανηγυρισμούς για την εκλογική νίκη του Μοχάμεντ Μόρσι, των Αδελφών Μουσουλμάνων.

Απίστευτο βίντεο!Η ριψοκίνδυνη βολή σκοπευτή για την απελευθέρωση γυναίκας ομήρου



Το ρίσκο. Ελεύθερος σκοπευτής των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στη  Βενεζουέλα, πυροβολεί άνδρα που κρατά όμηρο μια γυναίκα,απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει.Είχε ήδη πυροβολήσει τα δυο παιδιά της.

Απόφαση – Ανάσα: Δικαστήριο διέγραψε τα χρέη δανειολήπτη κατά 90%!


Μια από τις μεγαλύτερες περικοπές οφειλών σε πανελλαδικό επίπεδο αποφάσισε το Ειρηνοδικείο της Πάτρας καθώς δικαίωσε δανειολήπτη ο οποίος χρωστούσε ...

54 ευρώ κοστίζει μια... βουτιά στην Αττική!


«Ψυχρολουσία» για την ελληνική οικογένεια θα είναι τα φετινά μπάνια και κυρίως για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, όπου μια μέρα στην πλαζ κοστίζει… 54 ευρώ!

Η Shauna Sand με αποκαλυπτικό φόρεμα

Μία φορά playmate, πάντα playmate.. πώς να καταπιέσεις άλλωστε αυτό το εκρητκικό ταπεραμέντο..? Εκρηκτικό μπούστο στην προκειμένη περίπτωση!

ΒΙΝΤΕΟ: Μεθυσμένο ιταλικό… καμάκι στη Μύκονο


Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα… Είναι και η εποχή της βλακείας!

Tulisa Contostavlos: Μου αρέσει πολύ το φαγητό!


Η ελληνικής καταγωγής κριτής του X Factor που σκανδάλισε την κοινή γνώμη με το sex tape που την εκτόξευσε στο νούμερο ένα της λίστας του FHM με τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ : Σε... υποθαλάσσιες ερωτικές περιπτύξεις



Μόνιμη κάτοικος Μυκόνου έχει γίνει η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία καθώς φαίνεται θα βγάλει όλο το καλοκαίρι στο νησί των ανέμων μαζί με το νέο της αμόρε.

Σοκ: Γνώστος παίκτης και νικητής reality κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας


Σάλο έχει προκαλέσει στην Κρήτη η συμπλοκή γνωστού παίκτη και νικητή ελληνικού reality στο μακελειό στο Προφήτη Ηλία.

Οι προϋποθέσεις που η Sara Jay θα κάνει στοματικό σε 200.000 followers


Όλες οι λεπτομέρειες

Στις 6 Ιουλίου ιδρύεται το αντίπαλον δεος του ΠΑΣΟΚ


Οι διεργασίες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει από καιρό, αλλά τώρα έγινε γνωστή η ημερομηνία που θα γεννηθεί ένας νεος φορέας της κεντροαριστεράς ο οποίος θα σταθεί απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τις βαθιές φωνές


Η βαθιά αρρενωπή φωνή παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της γυναικείας επιλογής συντρόφου, καθώς «κολλά» στο μυαλό της όταν διαλέγει τον φίλο της, σύμφωνα με ακαδημαϊκή έρευνα του Πανεπιστημίου του Aberdeen.

Το σύστημα αυτόματης οδήγησης της Ford


Η Ford παρουσίασε πρόσφατα νέα συστήματα ασφάλειας και άνεσης, τα οποία βρίσκονται σε ανάπτυξη, όπως είναι το ημιαυτόματο σύστημα οδήγησης.

Δείτε πως θα είναι η Rihanna σε 10 χρόνια



Ως γνωστόν, η Rihanna προκαλεί συχνά πυκνά με τη συμπεριφορά της τα διεθνή Μέσα και παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας με χαρακτηριστική δεξιοτεχνία.

Τραγικό: Έμαθε ότι αυτοκτόνησε ο μπαμπάς του από το twitter!


Πρέπει να είναι πολύ σκληρό. Ένας νεαρός έμαθε για τον θάνατο του πατέρα του, και συγκεκριμένα την αυτοκτονία του, από το twitter.

«Ο γιος μου άρχισε να πίνει στα 15 και πέθανε από αλκοόλ στα 28»


Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ενός 28χρονου αγοριού από αλκοόλ! Μάλιστα τους τελευταίους μήνες της ζωής του, είχε ξεκινήσει έναν αγώνα ενημέρωσης των εφήβων για τις καταστροφικές συνέπειες του αλκοολισμού.

Τα ποτά του καλοκαιριού


Καθώς ο καύσωνας μας «χτυπά» ανελέητα τις περισσότερες καλοκαιρινές ημέρες, μια παγωμένη μπίρα ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ φαντάζουν σαν όαση.

Ο Βενιζέλος ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι στον Πάγκαλο!


Όταν κάποτε τον ρώτησαν γιατί μαζεύει το γάλα στην καρδάρα και μετά της δίνει μία και το χύνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε: «Εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις. Από την πλευρά της γελάδας ή από την πλευρά του κτηνοτρόφου;»

Η κρίση ευνοεί μόνο το Δημόσιο... οι ιδιώτες θα πληρώνουν κανονικά!


Το Δημόσιο λόγω οικονομικής κρίσης θα πληρώνει τόκο υπερημερίας 6% την ώρα που οι ιδιώτες που οφείλουν στο Δημόσιο πληρώνουν από 8,75% έως 12,25%.

Η απίστευτη γκάφα των Anonymous(Και όμως έκαναν λάθος!)


Ζήτησαν συγνώμη δημόσια....

Πάγκαλος: Οι ανεπάγγελτοι υπάλληλοι του χρεοκοπημένου ΠΑΣΟΚ


Για «ανεπάγγελτους και αργόμισθους υπαλλήλους ενός χρεοκοπημένου κόμματος» κάνει λόγο ο Θόδωρος Πάγκαλος μέσω του λογαριασμού του στο twitter με αφορμή δηλώσεις κύκλων κοντά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Οι πυρκαγιές του Κολοράντο σε βίντεο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό


Περνώντας περίπου 350 χιλιόμετρα πάνω από τα σύννεφα καπνού, οι αστροναύτες του Διαστημικού Σταθμού είχαν την ευκαιρία να βιντεοσκοπήσουν τις μεγάλες πυρκαγιές που σαρώνουν το Κολοράντο και τις δυτικές ΗΠΑ.

Δείτε πως βλέπει ένας άνθρωπος με... βιονικό μάτι- ΒΙΝΤΕΟ


Ο πρωταγωνιστής του βίντεο που θα δείτε, έχασε από ένα άσχημο παιχνίδι της τύχης, το δεξί του μάτι.

Στη "μάχη" τα 25 καλύτερα οπίσθια ξένων celebrity + δυο Ελληνίδων



Δες ποια οπίσθια βγάζει σε διαγωνισμό η Sun στα οποία έχουμε και... ελληνική εκπροσώπηση. Εκείνα της Γεωργίας Σάλπα και της Tulisa Contostavlos.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Έλληνας ποδοσφαιριστής πιάστηκε να κάνει σεξ στο πάρκινγκ του γηπέδου!


Μετά την προπόνηση... το έριξε στο σεξ. Μόνο που τον έπιασε επ' αυτοφώρω ο πρόεδρός του!

Τα νέα σήματα της Τροχαίας… από τον ΚΥΡ


Τα σήματα της τροχαίας μέσα από τα μάτια του ΚΥΡ…

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΣΟΚ δες πώς ήταν πριν από 35 χρόνια



Κι όμως, θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό (κι όρκο παίρνουμε), εάν δεις τον σπουδαίο μας δημιουργό Σταμάτη Κραουνάκη όπως ήταν πριν από 35 χρόνια.

ΦΩΤΟ – Ιταλική εφημερίδα στην Μέρκελ: Γεια σου χοντροκώλα!


Την …τιμητική της έχει Γερμανίδα καγκελάριος σε ολόκληρο σχεδόν τον Ιταλικό Τύπο μετά την εμφατική νίκη της Εθνικής Ιταλίας επί της αντίστοιχης ομάδας της Γερμανίας για το Euro 2012!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!


Στην προσπάθεια του να κάνει έναν απλό έλεγχο σε σταματημένο όχημα ενώ η κάμερα του περιπολικού καταγράφει την διαδικασία….

Όλα (ή σχεδόν όλα) όσα δεν μπορεί να αλλάξει μια γυναίκα σε έναν άντρα



Οι άντρες αλλάζουν τελικά ή όχι; Οι απόψεις διίστανται εδώ και αιώνες, όμως εμείς θα υποστηρίξουμε πως όσο περνούν τα χρόνια τα φύλα αποκτούν άλλες συνήθειες και συμπεριφορές. Μερικές όμως παραμένουν σταθερές... αξίες. Σαν ένα παλιό κόκκινο κρασί.

ΒΙΝΤΕΟ: Μέρκελ πες αλεύρι! Ο Μπαλοτέλι σε γυρεύει!


Ο Μάριο Μπαλοτέλι τα κάρφωσε κανονικά τα γκολάκια στην Γερμανία…