Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΑΥΤΟΙ είναι οι χειρότεροι ηθοποιοί του Hollywood ever!!!



Πολλοί ονειρεύτηκαν να κάνουν καριέρα στο Hollywood και να αποκτήσουν δόξα, χρήματα και αναγνωρισιμότητα. Αρκετοί το κατάφεραν, πολλοί όμως από αυτούς που το κατάφεραν δεν σημαίνει ότι είχαν και το αξιοζήλευτο ταλέντο. Στην πραγματικότητα έχουν πάρει τις χειρότερες κριτικές και έχουν επικριθεί για το αμφιλεγόμενο ταλέντο τους.


Όπως για παράδειγμα ο Keanu Reeves, ο οποίος τη δεκαετία του ’90 έκανε τα κοριτσάκια να καρδιοχτυπούν. Η αλήθεια όμως είναι ότι σε κάθε του ταινία παίζει τον ακριβώς ίδιο χαρακτήρα με το ακριβώς ίδιο ύφος. Αρκετοί κριτικοί κινηματογράφου τον έχουν χαρακτηρίσει «βαρετό», ο ίδιος πάντως δε φαίνεται να ασχολείται και πολύ μαζί τους.

Ο Jean Claude Van Damme πάλι είναι μόνο κλοτσιές και από ταλέντο… νούλα. Οι παραγωγοί του Hollywood έπεσαν στην παγίδα του ωραίος με χτιστούς κοιλιακούς, όμως αυτά είχαν πέραση πριν από πολλά, πολλά χρόνια, όταν οι πολεμικές τέχνες ήταν στη μόδα και κάτι παθιασμένοι έτρεχαν στους κινηματογράφους να τον δουν να σπάει στο ξύλο τους… κακούς. Είναι τυχαίο λέτε που έχει να κάνει ταινία της προκοπής εδώ και κάτι αιώνες;

Στη δεκάδα των χειρότερων ηθοποιών ever συμπεριλαμβάνεται επίσης και ο Brendan Freiser. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση ενός κριτικού κινηματογράφου που είχε πει για εκείνον: «Αν ο Howie Mandell και ο Jim Carey είχαν ένα μωρό κι αυτό το παιδί είχε εκπαιδευτεί για να μην είναι ποτέ αστείο και να πρωταγωνιστήσει σε δύο ή τρεις καλές ταινίες, τότε ο Brendan Freiser είναι αυτό το παιδί».

Και ο πρώην όμως της Demy Moore, ο Ashton Kutcher ντε, δεν είναι και το πρώτο ταλέντο του Hollywood. Οι… ειδικοί τον θεωρούν βαρετό, καθόλου αστείο και τελείως μα τελείως συνηθισμένο. Εκείνος πάλι δε μασάει. Μπορεί να μην έχει κάνει και πολλά στο Hollywood, αλλά ως χαβαλές στο «Punked» είχε πολύ πέραση στα πιτσιρίκια.

Ο Chris Klein, πρωταγωνίστησε στο «American Pie» κι αυτό ήταν όλο. Κανείς δεν τον θυμάται, κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και κανείς δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται να μάθει.

Στη δεκάδα των χειρότερων ηθοποιών υπάρχει όμως και μια γυναίκα. Και μπορεί πολλοί άνδρες να δυσαρεστηθούν, όμως η Megan Fox αγόρια μπορεί να είναι κούκλα, όμως από ταλέντο… τίποτα.

Για τους λάτρεις των αυτοκινήτων και των b movies με πολύ ξύλο ο Vin Diesel μπορεί να είναι το είδωλό τους. Μέχρι εκεί όμως. Μην περιμένετε να τον δείτε να ερμηνεύει Σέξπιρ, θα ήταν αστείο.

Όταν σκέφτεσαι τον Steven Seagal δε λες «α να ένας ταλαντούχος ηθοποιός». Το αντίθετο μάλλον. Οι εποχές της δόξας του έχουν φύγει ανεπιστρεπτί κι εκείνος έχοντας πάρει αρκετά κιλά πλέον, δεν μπορεί ούτε καν να σηκώσει το πόδι του για να ρίξει μια από τις θρυλικές κλοτσιές του.

Οι περισσότερες πάλι ταινίες του Sylvester Stallone έχουν διαπρέψει και στα… Χρυσά Βατόμουρα!!!! Αν εξαιρέσουμε το «Ρόκι» και όχι και τις τέσσερις ταινίες, ελάχιστες είναι οι ταινίες που έχουμε θαυμάσει το… υποκριτικό τους ταλέντο.

Για το τέλος αφήσαμε τον Jamie Kennedy. Ποιον; Θα αναρωτηθείτε κι αυτό θα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν ανήκει στην… ελίτ του Hollywood. Ο ίδιος αρκείται να το παίζει αδικημένος και να κατηγορεί τους άλλους ότι τον έχουν βάλει στο μάτι, όμως η αλήθεια είναι πικρή δυστυχώς.

Πηγή : star.gr