Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

UFO πάνω από το νησί της Αφροδίτης



Αυξάνονται οι αναφορές πολιτών, για εμφάνιση αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από την Κύπρο. Κάτοικοι από την Λάρνακα, τη Πάφο και τη Λεμεσό, έκαναν λόγο για ένα μεγάλο φως το οποίο είχε πίσω του ένα τεράστιο τόνο αερίου και καθώς προχωρούσε άρχισε να περιστρέφεται και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.



Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονη ανησυχία σε κατοίκους πολλών περιοχών που δήλωσαν ότι, για αρκετή ώρα έβλεπαν της άγνωστης προέλευσης ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν ξανά τέτοιας προέλευσης άγνωστα αντικείμενα στη Κύπρο.
Τα UFO πέταξαν επίσης και πάνω από γειτονικές χώρες.

Όπως αναφέρεται στην Jerusalem Post, οι τηλεφωνικές γραμμές της αστυνομίας "πήραν φωτιά" από τα τηλεφωνήματα των πολιτών που μαρτυρούσαν ότι είδαν εκτυφλωτικό φως στον ουρανό με μια γραμμή από πίσω.

Οι αρμόδιες αρχές, ανέλαβαν να εξιχνιάσουν το θέμα και κατέληξαν στο ότι πρόκειται για φωτοβολίδα ναυτικού τύπου. Την ίδια στιγμή πληροφορίες ανέφεραν ότι η φωτοβολίδα βρισκόταν κάτω από τα όρια του ραντάρ της πολιτικής αεροπορίας

Οι έρευνες για την εξακρίβωση του ιπτάμενου αντικειμένου συνεχίζονται...

Πηγή: news247.gr