Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ενρίκο Πρετσιόζι : "Έδινε πιο πολλά η Ρόμα, αλλά είχε κλείσει στην Ίντερ"


Διαβάστε τι δήλωσε ο Ενρίκο Πρετσιόζι για τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Παλάσιο στην Ίντερ και τη "σφήνα" που έκανε η Ρόμα την τελευταία στιγμή.



Παίκτης της Ίντερ θα είναι από την επόμενη σεζόν ο Ροντρίγκο Παλάσιο.

Αυτό είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες, όμως, ο Ενρίκο Πρετσιόζι θέλησε να βγάλει στη δημοσιότητα κι άλλα γύρω από τη μεταγραφή του Αργεντινού.

Ο Παλάσιο πραγματοποίησε φέτος πολύ καλή σεζόν και απόρροια αυτού ήταν οι Ίντερ και Ρόμα να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του. Οι "τζιαλορόσι", μάλιστα, έκαναν σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τζένοα καλύτερη πρόταση, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να τη δεχτεί, αφού προηγουμένως είχε συμφωνήσει με την Ίντερ.

"Η Ρόμα είχε κάνει καλύτερη πρόταση από την Ίντερ κατά 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είχα δώσει τα χέρια με τον Μοράτι (πρόεδρο της Ίντερ) τρεις ώρες πριν. Έκανα τα πάντα για να κρατήσω τον Παλάσιο. Είχε τρία πολύ όμορφα χρόνια εδώ. Μας έδωσε τα πάντα".

"Η Ίντερ δε γνωρίζει τι φοβερή συμφωνία έχει κάνει. Πήρα τον Τζιλαρντίνο τον Ιανουάριο για να φτιάξω μία εξαιρετική επίθεση μαζί με τον Παλάσιο, αλλά τώρα ό,τι έγινε έγινε" αποκάλυψε ο Πρετζιόσι στο Radio Mana Mana.

Πάντως, να σημειωθεί πως η μεταγραφή του Παλάσιο δεν έχει ανακοινωθεί από την Ίντερ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχουν γίνει γνωστές οι περαιτέρω λεπτομέρειες τόσο στο οικονομικό όσο και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Αργεντινού διεθνή.


Πηγή : sport24.gr