Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Θέλει Μπάγεβιτς ο Ατρόμητος


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι τούτη τη στιγμή ο Νο 1 υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες του Ατρομήτου στη μετά Δώνη εποχή. Αγνωστες οι προθέσεις του Σερβοέλληνα τεχνικού ο οποίος απέχει από την προπονητική εδώ και ενάμιση χρόνο.


Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Σπανός θέλει να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο στην περίπτωση της αντικατάστασης του Γιώργου Δώνη. Γι' αυτό και θέλει να καταλήξει σε σίγουρη και δοκιμασμένη λύση.

Πηγές της ΠΑΕ ανέφεραν ότι από τους υποψηφίους τα ονόματα των οποίων έχουν δει το φως της δημοσιότητας σοβαρή τύχη έχει μόνο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με τον "Ντούσκο" ο διοικητικός ηγέτης των Περιστεριωτών συνδέεται με προσωπική φιλία κάτι που σαφώς διευκολύνει τα πράγματα.

Από την άλλη πλευρά όμως είναι άγνωστο πρώτον αν θέλει να εργαστεί (απέχει από τα προπονητικά πράγματα εδώ και έναν χρόνο) και κατά δεύτερον αν επιθυμεί να δουλέψει στον Ατρόμητο.

Οι άλλες λύσεις που έχουν ακουστεί (Κούπερ, Καραγεωργίου, Χάβος) δεν περπατάνε για διαφορερικούς λόγους η κάθε μία. Ο πρώτος είναι ακριβός οι άλλοι δύο δεν έχουν πολλούς φίλους. Οπως και να έχει, το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη αφού στον Ατρόμητο επιθυμούν να έχουν προπονητή την επόμενη εβδομάδα.

Κατ' άλλες πληροφορίες, που πάντως δεν επιβεβαιώνονται από τον Ατρόμητο, έχει γίνει και κρούση στον Σερβοέλληνα τεχνικό.