Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ : Δύο 15χρονα κορίτσια διατηρούσαν κύκλωμα πορνείας



Κανονικά δεν πρέπει να μας εκπλήσσει τίποτα στις σύγχρονες κοινωνίες αλλά, όσο να’ ναι, κάποια πράγματα είναι δύσκολο να τα χωνέψεις.



Η αστυνομία της Οτάβα στον Καναδά προχώρησε στη σύλληψη δύο κοριτσιών 15 ετών τα οποία διατηρούσαν κύκλωμα πορνείας και εξέδιδαν κοπέλες 13 έως 17 ετών σε ενήλικους άνδρες!

Η είδηση είναι σοκαριστική από πολλές πλευρές και κυρίως από το γεγονός ότι δύο παιδιά ουσιαστικά έκαναν αυτή την απεχθή δραστηριότητα. Το γεγονός ότι βρίσκονταν «άνθρωποι» που πλήρωναν για να κάνουν σεξ με 13τριαχρονα κοριτσάκια δεν είναι πρωτόγνωρο, απλά αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος είναι το πιο διεστραμμένο ον που ζει στον πλανήτη.

Το κύκλωμα λειτουργούσε μέσω των social media. Οι δύο επίδοξες μαντάμ έκαναν φιλίες με νεαρές κοπέλες και τους έδιναν ραντεβού σε διάφορα μέρη. Στη συνέχεια της παρέσυραν σε ένα σπίτι όπου με τη χρήση βίας τις υποχρέωναν να κάνουν διάφορες πράξεις με τα ζώα που θέλουν να λέγονται άντρες.

Πολλές ζωές καταστράφηκαν σε αυτή την θλιβερή ιστορία αφού οι δύο «επιχειρηματίες» έχουν ήδη πάρει ένα δρόμο χωρίς γυρισμό ενώ και για κάποια από τα κορίτσια που εκδίδονταν η ζωή τους δεν θα είναι και πολύ καλή στο μέλλον.

Πηγή : topontiki.gr