Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μητέρα ευνούχισε το 5 εβδομάδων μωρό της



Πριν από πέντε χρόνια, ο ηλικίας μόλις πέντε εβδομάδων Χόλντεν Γκόθια (Holden Gothia), κοιμόταν ήρεμος στο κρεβάτι του στο διαμέρισμα των γονιών του σε προάστιο του Χιούστον…
μέχρι τη στιγμή που η μητέρα του, Κάθριν Ναδάλ (Katherine Nadal), υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών αποφάσισε να τον ευνουχίσει!

Η Κάθριν ισχυρίστηκε στις αρχές ότι ένας σκύλος επιτέθηκε στο γιο της και τον τραυμάτισε στα γεννητικά όργανα, όμως οι ένορκοι την έκριναν ένοχη και το δικαστήριο την καταδίκασε σε φυλάκιση 99 χρόνων!

Το δικαστήριο έγινε τον Αύγουστο του 2009.

Μετά από αρκετά χρόνια ψυχολογικής υποστήριξης και πάμπολλες χειρουργικές επεμβάσεις ο μικρός Χόλντεν συμπεριφέρεται σαν κάθε φυσιολογικό παιδάκι της ηλικίας του. Του αρέσει το ποδόσφαιρο, τρέχει, τραγουδάει και παίζει με το μεγαλύτερο αδερφό του.

Όμως δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη ακριβώς τι του έχει συμβεί. «Νομίζω ότι στο μυαλό του τα γεννητικά όργανα είναι κάτι που αποκτά κανείς όταν μεγαλώσει. Κι εμείς αυτό του λέμε. Ότι έχει δίκιο, ότι θα αποκτήσει όταν μεγαλώσει, που δεν είναι κάτι αναληθές» λέει η θεία του Πάτσες Ντε Σάζο (Patches DeShazo), που ο ίδιος αποκαλεί μαμά.

«Το σωματικό μπορεί να διορθωθεί, το συναισθηματικό κομμάτι όμως είναι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο» είπε.