Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

650.000 ευρώ πουλάει το σπίτι της η Παπαρίζου!



Το τέλος της σχέσης Μαυρίδη-Παπαρίζου έφερε και το «τέλος» της -συνολικής έκτασης 280τ.μ.- πολυτελούς τριώροφης μονοκατοικίας που είχαν φτιάξει μαζί στην Γλυφάδα, η αγγελία για την πώληση της οποίας έχει αναρτηθεί σε δυο γνωστά μεσιτικά sites.


Όποιος έχει γνωρίσει ποτέ από κοντά την Έλενα ξέρει πόσο πολύ αγαπούσε το συγκεκριμένο σπίτι και με πόσο μεράκι είχε ασχοληθεί με την κατασκευή και τηνδιακόσμησή του.



Φροντίζοντας να το εξοπλίσει μέχρι και με στούντιο ηχογράφησης για να μπορεί να γράφει ο Τόνι την μουσική του.



Οπότε γίνεται κατανοητό πόσο δύσκολο -παρότι προφανώς αναγκαίο- είναι να το βλέπει (τόσο εκείνη, όσο και ο Τόνι) να βγαίνει στην αγορά προς πώληση.



Συγκεκριμένα η αγγελία που έχει αναρτηθεί το περιγράφει ως εξής:
«Γλυφάδα, Αίγλη. Μονοκατοικία 280τ.μ., 3 επίπεδα, διαμπερής, προσόψεως, 3 υπνοδωμάτια (τα 2 master), κατασκευή 2006, 3 μπάνια, wc, έχει γίνει άριστη επιλογή υλικών, η εσωτερική διαρρύθμιση είναι πολύ ωραία και εργονομικά σχεδιασμένη με άνετους χώρους, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμός, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, τέντες, θέα θάλασσα, parking, αποθήκη, κήπος, άριστη κατάσταση, τα πατώματα είναι δρύινα σε όλους τους χώρους, υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ, έχει γίνει εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, ο προσανατολισμός της είναι νοτιοανατολικός και βρίσκεται σε πολύ ωραία διαμορφωμένη περιοχή».



Πρέπει να επισημανθεί ότι η τιμή πώλησης (650.000 ευρώ) είναι κατά 350.000 ευρώ μειωμένησε σχέση με το κόστος κατασκευής, που σύμφωνα με πληροφορίες, άγγιξε το 1 εκ. ευρώ.



Προνομιακά τοποθετημένο σε μια ήσυχη περιοχή με θέα το Σαρωνικό, αποτελείται -σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News- από ένα living room και μια τραπεζαρία στο ισόγειο (με κήπο περιμετρικά), ενώ στους πάνω ορόφους βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια στα οποία φθάνει κάποιος με το ασανσέρ.



Μετά τις αρχικές διαφωνίες για το μοίρασμα της περιουσίας, το ζευγάρι φαίνεται πως βρήκε τηνχρυσή τομή.

Και αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι που στέγασε τον ερωτά τους. Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ένα ποσό θα δοθεί στην τράπεζα για να αποπληρωθούν κάποιες οφειλές και το υπόλοιπο θα μοιραστεί ισόποσα ανάμεσα σε Παπαρίζου-Μαυρίδη.