Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

9 τρόποι για να μην βαριέστε όταν πηγαίνετε με συγκοινωνία!


Υπάρχουν μερικοί τρόποι που θα σας κάνουν να περάσετε πιο ανώδυνα τον βαρετό χρόνο μέσα σε ένα συγκοινωνιακό μέσο!



Και έτσι θα μπορέσετε και εσείς να περάσετε καλά και να πάτε ευδιάθετοι στην εργασίας ή στο σπίτι σας. Παρακάτω θα δείτε 9 απλούς και κατανοητούς τρόπους που έχουν στόχο αυτό το πράγμα.

9. Το Ίντερνετ

Όπως και να το κάνουμε, είναι ένας τρόπος για να περάσεις την ώρα σου. Μπαίνεις σε διάφορα σάιτ βλέποντας τα νέα που κυκλοφορούν, κάνεις share στο facebook ή κοιτάς τα e-mail σου. Ότι και να γίνει πάντως το διαδίκτυο είναι ένας καλός σύντροφος όταν βαριέσαι.

8. Μουσική

Όλοι έχουμε δει άτομα να φοράνε ακουστικά και να ζουν στον δικό τους κόσμο. Είναι αλήθεια ότι η μουσική μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις και να περάσεις την ώρα σου πιο ευχάριστα. Με την αγαπημένη σου μελωδία ειδικά, θα φτάσεις στο σπίτι με την καλύτερη διάθεση.

7. Παιχνίδια στο κινητό

Όσοι έχετε Android ή I-Phone μπορείτε να παίξετε κάτι μέχρι να χρειαστεί να κατεβείτε από το μέσο μεταφοράς. Tα παιχνίδια είναι πολλά, ειδικά αυτόν τον καιρό και αρκετοί το προτιμούν ώστε να περάσει η ώρα τους ευχάριστα. Βάλτε λοιπόν Angry Birds και ξεκινήστε τις αποστολές!

6. Μηνύματα, τηλέφωνα κτλπ.

Το να μιλήσετε με κάποιον φίλο σας μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητικό. Έχετε μπόλικο χρόνο να συζητήσετε τα προβλήματα σας και γενικώς να πείτε τα νέα σας. Το ένα είναι αυτό, ενώ το άλλο είναι να στείλετε κάποιο μήνυμα και να αρχίσετε το chatting. Και χωρίς να χρεώνεστε στα τηλέφωνα περνάει ο χρόνος άνετα.

5. Να είστε συνεπής

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, το να είστε ακριβής στην ώρα που περνάει το λεωφορείο ή το τραίνο μπορεί να σας βοηθήσει ώστε και εσείς να μην καθυστερείτε και κυρίως να μην βαριέστε. Έτσι θα κάνετε την διάρκεια σας στην στάση/σταθμό πιο ευχάριστη.

4. Να έχετε θετική διάθεση

Άμα μπαίνετε με την λογική ότι θα κάνετε μια ώρα να φτάσετε στον προορισμό σας το χάσατε το παιχνίδι. Χρειάζεται να είστε ευχάριστοι και να μην έχετε πρόβλημα με την συγκοινωνία. Μην ξεχνάτε, ότι θα μπορούσε να μην υπάρχει τίποτα και να χαλάτε λεφτά στα ταξί ώστε να πάτε στην δουλειά ή στο σπίτι σας. Για αυτό θετική διάθεση και όλα θα περάσουν.

3. Παίρνετε έναν υπνάκο

Το να κλείσετε λίγο τα μάτια σας για να ξεκουραστείτε και να κάνετε πιο υποφερτή την παρουσία σας στο μέσο συγκοινωνίας δεν είναι καθόλου άσχημος τρόπος. Μετά θα είστε πιο χαλαροί και πιο άνετοι σίγουρα.

2. Να είστε παραγωγικοί

Γιατί όχι να μην εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας και να κανονίσετε κάποιες εκρεμμότητες που έχουν μείνει στην δουλειά. Επίσης μπορείτε να ψάξετε διάφορες συνταγές για να μαγειρέψετε ένα γρήγορο και γευστικό έδεσμα. Τέλος να πάρετε τηλέφωνο τους φίλους σας για να βγείτε για έναν καφέ. Όλα γίνονται και υπάρχει αρκετός χρόνος.

1. Αλκόολ

Και όμως είναι μια απαγορευμένη απόλαυση που θα σας κάνει να περάσετε μια χαρά στο μέσο μεταφοράς. Το ξέρουμε δεν το βλέπουμε συχνά να γίνεται, ωστόσο πολλές φορές χρειάζεται για να κάνετε την ζωή σας πιο ωραία και απολαυστική.