Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Παραλίγο να τον αποκεφαλίσουν για εκδίκηση

Ένας 23χρονος μοτοσικλετιστής από την Αγγλία ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο, όταν δύο μεσήλικες τοποθέτησαν ένα λουρί σκύλου κατά μήκος της διαδρομής του, στο χωράφι στο οποίο οδηγούσε τη μηχανή.



Ο Chris Richmond πήγαινε με περίπου 60 χμ/ώ όταν ο λαιμός του πιάστηκε στο λουρί, προκαλώντας του εγκαύματα και τραύματα, ενώ δεν μπορούσε να αναπνεύσει για αρκετά δευτερόλεπτα. Οι γιατροί του είπαν ότι θα μπορούσε να είχε αποκεφαλιστεί, εάν είχε αναπτύξει μεγαλύτερη ταχύτητα.

Το περιστατικό συνέβη, όταν ο 23χρονος και άλλοι δυο φίλοι του πλησίασαν μια παρέα εφήβων που οδηγούσαν μια πράσινη μοτοσικλέτα 125 κυβικών, σε ένα χωράφι στο Μάντσεστερ. Τους ρώτησε εάν μπορούσε να οδηγήσει για λίγο τη μηχανή, και οι νεαροί του απάντησαν καταφατικά.

«Θυμάμαι πως μια γυναίκα με κοίταξε με άγριο βλέμμα, σαν να μου λέει «Δεν πρέπει να το κάνεις αυτό». Ίσως το χωράφι να άνηκε σ’ αυτήν, αλλά δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι. Θα μπορούσε να είχε καλέσει την αστυνομία. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και φοβόμουν ότι θα πεθάνω», δήλωσε ο 23χρονος.