Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Νέα ρατσιστική επίθεση σε αλλοδαπό. Προσήχθησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής και η κόρη του Μιχαλολιάκου


Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε άλλος ένας αλλοδαπός. Προσήχθησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής και η κόρη του Ν. Μιχαλολιάκου. Διαβάστε για το περιστατικό.



Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά επιθέσεων κατά αλλοδαπών. Αυτή τη φορά θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μέσα σε κατάστημα στην οδό Πειραιώς αλλοδαπός ο οποίος δέχτηκε επίθεση από αγνώστους χθες το βράδυ.

Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα σε ψητοπωλείο. Οι άγνωστοι συμμετείχαν σε ομάδα περίπου 50 δικυκλιστών που έκαναν μηχανοκίνητη πορεία και οι οποίοι την ώρα της επίθεσης διέσχιζαν το σημείο εκείνο.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Γιάννης Βουλδής με άλλα μέλη του κόμματος καθώς επίσης και την κόρη του Ν. Μιχαλολιάκου προσήχθησαν για το περιστατικό αλλά τελικά δεν ασκήθηκαν σε βάρος τους κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

"Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες το απόγευμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία, επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμμία σχέση.

Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό.

Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμιξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμιξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής".

Πηγή : news247.gr