Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΝΙΑ ΒΑΡΝΤΑΛΟΣ : Κάνει... τηλεφωνικό σεξ



Έκανε το μεγάλο μπαμ με το έργο "Γάμος α λα ελληνικά" με το οποίο μάλιστα έφτασε μέχρι τα όσκαρ υποψήφιο για το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.



Η 50χρονη ηθοποιός και σεναριογράφος μετά από αυτό κινήθηκε και πάλι στο ίδιο ελληνικό κλίμα με την επόμενη ταινία της να αποδεικνύεται παταγώδης αποτυχία έχοντας ως φόντο τα ελληνικά μνημεία.

Η Νία Βαρντάλος βάζει και πάλι μπροστά την κινηματογραφική μηχανή και γυρίζει μία τελείως διαφορετική ταινία που δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα.

Μαζί με την Σάντρα Ο (την ασιατικής καταγωγής αμερικανίδα ηθοποιό και πρώην σύνροφο του Αλεξάντερ Πέιν), την βρετανίδα Εμιλι Γουότσον (του "Δαμάζοντας τα κύματα") και την Μελόρα Χάρντιν (των τηλεοπτικών σειρών "The office" και "Monk") η Βαρντάλος συνθέτει ένα "κλαμπ αγανακτισμένων ζωντοχηρών" που αποφασίζουν να ιδρύσουν εταιρία τηλεφωνικού σεξ.

Η τρελή ιδέα θα πιάσει τόπο, η επιχείρηση θα πάει καλά και η ζωή των τεσσάρων κυριών θα αλλάξει ριζικά…

Τα γυρίσματα πάντως αρχίζουν τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται, σκηνοθέτης θα είναι ο Πίτερ Χιούιτ ενώ τέλος, η ταινία με τίτλο "33 Liberty Lane"

έχει αγοραστεί από την ελληνική διανομή (Hollywood Entertainment) με στόχο να προβληθεί στις αίθουσες μέσα στην χρονιά που μας έρχεται.

Πηγή : radar.gr