Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σεξ σε δημόσιο χώρο; Φυσικά!




Οι δημόσιοι χώροι είναι ένα μέρος όπου όλοι μπορούμε να κάνουμε σεξ, αρκεί να φερθούμε ως υπεύθυνοι πολίτες για να μην μπλέξουμε με πρόστιμα, δικαστήρια και λοιπά ντροπιαστικά.
Ναι, υπάρχει ο νόμος περί προσβολής της δημοσίας αιδούς και πρέπει να τον λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Πριν δοκιμάσετε στην πράξη τις παρακάτω στάσεις, οφείλετε να ξέρετε ότι πρέπει να μείνετε μακριά απ’ τα μικρά παιδιά. Διαλέξτε λοιπόν τα μέρη προσεκτικά, χρησιμοποιείστε το χιούμορ σας για ότι μπορεί να πάει σταβά και μάθετε τις πιο παράξενες στάσεις για το σεξ σε δημόσιους χώρους. Αν δεν σας απελάσουν από τη χώρα, θα περάσετε σούπερ!

Στάση πρώτη: Γουρούνι στο σακί

Μέρος: Παραλία (εναλλακτικά βουνό, πάρκα, δάση, εξοχές, καταστρώματα πλοίων)
Χρειάζεστε μια λεπτή κουβέρτα, ένα σεντόνι ή μια τεράστια πετσέτα και να συμπεριφερθείτε σαν γουρούνι. Οι άντρες, που γενικά κατηγορούνται ως το φύλο που κάνει τις γουρουνιές, είναι εκείνοι που πρέπει να κάνουν πρώτοι το outingτης γουρουνίσιας σεξουαλικότητας. Οπότε της προτείνεις να τυλιχτείτε κι οι δυο μέσα στην κουβέρτα ή το σεντόνι όπου και στριφογυρίζετε μέχρι να έρθετε σε οργασμό. (Το γρύλισμα του οργασμού πάντως αφήστε το, γιατί μπορεί να υπάρχει κόσμος τριγύρω). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν υπνόσακοι αντί κουβέρτας, οι οποίοι ενδείκνυνται κυρίως όταν βρισκόσαστε σε κάποιο καράβι κατευθυνόμενοι προς το νησί των διακοπών σας. Το καλό του υπνόσακου είναι ότι κανείς δεν θα παραξενευτεί όταν γυμνά μέρη ανθρώπινου σώματος έρχονται ξαφνικά σε κοινή θέα.

Στάση δεύτερη: Ο ξυλοκόπος

Mέρος: Δάσος, πάρκο κι οπουδήποτε κάτω δέντρα
Σε αυτή τη στάση το ζευγάρι υποκρίνεται τρίο με ένα δέντρο. Η γυναίκα αγκαλιάζει το δέντρο, με το πρόσωπο προς αυτό, έτσι ώστε να το προστατεύσει από το τσεκούρι του ξυλοκόπου, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο ερωτικός της παρτενέρ. Κολάει πάνω στο δέντρο κι ο σύντροφός της έρχεται από πίσω της. Εκείνη αρχικά χρησιμοποιεί πάνω στον ξυλοκόπο την υψηλή τέχνη του αυνανισμού για να τον κάνει να ξεχάσει ότι είναι δολοφόνος δεντρών. Εκείνος κάπως το ψιλοξεχνάει και τελικά δυεισδύει μέσα της «στα όρθια κι από πίσω». Το θέμα όμως εδώ, όπως και σε όλα τα τρίο, είναι να το ζευγάρι να διαλέξει προσεκτικά τον τρίτο. Παρά το θαυμασμό σας για τα πυκνά φυλλώματα, καλό θα είναι να τα αποφύγετε. Προτιμήστε ψηλά δέντρα με λείο φλοιό, τα οποία είναι φιλικά προς το ανθρώπινο δέρμα και τις μακροχρόνιες σχέσεις.

Στάση τρίτη: Η σκηνή

Μέρος: Σε παραλίες, γρασίδι και γενικά επίπεδο έδαφος, ιδανικό για να στήσετε σκηνή. Για περισσότερο σασπένς, κοντά σε φεστιβάλ μουσικής.
Η γυναίκα εδώ είναι η σκηνή και ο άντρας το σφυρί και το καρφί για το στήσιμο της της σκηνής. Η σκηνή στήνεται στο γρασίδι ή στην αμμουδιά, επίπεδη και απλωμένη, έτομη να στερεωθεί με τα εργαλεία του άντρα. Εκείνος είναι όρθιος και την σηκώνει από τη μέση για να την στερεώσει στο έδαφος, κάνοντας μια από τις ιδανικότερες στάσεις. Κάθε φορά που το καρφί είναι μέσα, εκείνη δίνει στο σώμα της το σχήμα σκηνής. Έτσι επιτυγχάνουμε βαθύτατη δυείσδυση και τη γνωστή αίσθηση ελευθερίας, χαλάρωσης και ανεμελιάς που δίνει το κάμπινγκ.

Στάση τέταρτη: Ο κoυρευτής του γκαζόν

Μέρος: Kήπος
Το σεξ στο γκαζόν μας θυμίζει την εποχή που ήμασταν μικροί και ανόητοι και λερώναμε τα ρούχα μας χωρίς λόγο. Εκείνη βέβαια δεν θέλει να λερώσει τα ρούχα της ή να αγγίξει το βρόμικο χώμα, οπότε ο παρτενέρ της οφείλει να φανεί gentlemanκαι να γονατίσει μπροστά της. Εκείνη τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση του, εκείνος της σφίγγει τη μέση και την κρατά κοντά του, έτσι ώστε να μην ακουμπήσει κάτω. Με αυτό τον τρόπο παίρνει εκείνος στο δικό του παντελόνι ότι κλαδάκια και φύλλα βρίσκονται στην περιοχή κι εκείνη μαθαίνει ότι τελικά μπορεί και να έχει καλό σεξ και να της συμπεριφέρονται ως κυρία ταυτόχρονα!

Στάση πέμπτη: Βγάλτε έξω τα σκουπίδια

Μέρος: Δρομάκι με αδιέξοδο
Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι το πέταγμα των σκουπιδιών το βράδυ είναι αντρική υποχρέωση. Εξίσου γνωστό είναι και το ότι οι άντρες παραβλέπουν τις οικειακές υποχρεώσεις, πράγμα που προκαλεί κρεβατομουρμούρα, καβγάδες και πολλά δυσάρεστα για τη σεξουαλική ζωή. Οι πιο μοντέρνοι σύμβουλοι σχέσεων λένε ότι κάθε φορά που ξεκινά η μουρμούρα σε ένα ζευγάρι, πρέπει αυτόματα να κάνουν σεξ. Έτσι, κάθε φορά που ξεκινά η μουρμούρα, ο άντρας οφείλει να παίρνει επιτόπου σηκωτή τη σύντροφό του και να την βγάζει από το σπίτι τυλιγμένη γύρω από τη μέση του και να την κουβαλήσει όπως θα κουβαλούσε έναν τεράστιο σάκο σκουπιδιών μέχρι το διπλανό άδειο στενό. Ωστόσο, αυτό δεν το κάνει για να την ξεφορτωθεί, αλλά για να κάνουν σεξ με πάθος και να τα ξαναβρούν. Οπότε την εναποθέτει στη γωνία, της κάνει σεξ και όλα είναι μέλι-γάλα. Η μουρμούρα για τα σκουπίδια έχει ξεχαστεί. Αμέσως μετά, εκείνος ξαναμπαίνει στο σπίτι και παίρνει τα κανονικά σκουπίδια ια να τα πετάξει έξω. Ξέρετε πώς είναι οι γυναίκες, δέκα οργασμούς να έχουν χτυπήσει, το σπίτι πρέπει να είναι καθαρό.


Πηγή ; sportygossip.gr