Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Games of Throne




Τα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις από την άνεση της τουαλέτας σου είναι πολλά. Και εξίσου επικά με την σειρά του HBO.



O σιδερένιος θρόνος για τον οποίο μάχονται με περίσσιο θάρρος οι Lannister, οι Stark, οι Targaryen και οι Baratheon στο Game of Thrones είναι επιβλητικός και μεγαλεπίβολος. Αλλά δεν θα τον έβαζες στην τουαλέτα σου. Γιατί ο εκεί “θρόνος” οφείλει να μην είναι ούτε σιδερένιος ούτε φτιαγμένος από ξίφη πολεμιστών αλλά άνετος και δεκτικός. Για να δύναται να σε φιλοξενήσει όση ώρα κι αν σου παίρνει. Btw, αν σου παίρνει πάρα πολλή ώρα, να το κοιτάξεις.

Και μπορεί να είναι πιο λογικό να χρειάζονται παιχνίδια στην αίθουσα του θρόνου στο King's Landing με το κωλοπαίδι που κάθεται στον Iron Throne, αλλά στον δικό σου “θρόνο” είναι μακράν πιο χρήσιμα.

Κι επειδή αποκλείεται να φτιάξεις μια οθόνη μπροστά στη λεκάνη σου..



... ψάξαμε  και βρήκαμε μερικά ιδανικά και χρηστικά παιχνίδια για την ώρα που περνάς στον “θρόνο”.

Κοίτα να δεις τι βάζουν στα σαμπουάν

Αγαπημένο παιχνίδι πολλών καθήμενων στη λεκάνη. Όχι τόσο γιατί τους αρέσει να διαβάζουν ετικέτες αλλά γιατί έχουν βαρεθεί τα περιοδικά του 2009 που έχουν ξεμείνει στην τουαλέτα τους και δεν έχουν κάτι άλλο να παίξουν. Δεν ακούστηκε ωραίο αυτό αλλά συνεχίζω. Δεν έχει σημασία το προϊόν που θα διαβάσεις. Αρκεί να έχει μια ωραία ταμπελίτσα, ευανάγνωστη και με φιλική προς τον αναγνώστη γραμματοσειρά. Μεγαλύτερος εχθρός αυτού του παιχνιδιού η υγρασία στο μπάνιο που παπαριάζει ορισμένες ετικέτες.




Μετά τα Angry Birds τι;

Επειδή δεν σε κόβω να έχεις αγοράσει και PSP για εκείνες τις ώρες της ημέρας, μπορείς να βολευτείς με τα apps του κινητού σου. Η τρέλα με τα Angry Birds ευτυχώς πέρασε, αλλά το τι παιχνίδι θα παίξεις είναι ούτως ή άλλως δικό σου θέμα. Αρκεί να μην παίζεις κανένα που να απαιτεί να κινείσαι πολύ και κάποιο το οποίο μπορεί να σε ενθουσιάσει παράφορα. Στον "θρόνο" δεν πρέπει να ασχολείσαι με κάτι το οποίο μπορεί να διαταράξει τη διαδικασία για την οποία βρίσκεσαι στην τουαλέτα. Αν θες κάποιο παιχνίδι σχετικό με τουαλέτα μπορείς να κατεβάσεις το iDragPaper και να τραβάς χαρτί αιώνια.



Δυο τρία tweet τα προλαβαίνεις

Προσωπικά κοιτάω το TL του Twitter με το που ξυπνάω. Αλλά το έχω ακούσει από πολλούς ότι κάνουν την περιήγησή τους στα Social Media κατά τη διάρκεια του Number Two. Ένα τσεκάρισμα στα mail. Έτσι για να ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις αργότερα στο γραφείο, μια βόλτα από timeline, λίγο facebook να δεις καμιά φωτό στην homepage, άλλη μια βόλτα από Twitter μπας και πετύχεις καμιά είδηση και έγινες.




Sudoku και Σκανδιναβικά

Εδώ μιλάμε για ανθρώπους με εγνωσμένο το πρόβλημα στα κοιλιακά. Ανθρώπους που ξέρουν ότι θα κάτσουν αρκετή ώρα στη τουαλέτα. Πατεράδες που βάζουν τα γυαλιά πρεσβυωπίας πριν κάτσουν στο θρόνο και ανοίγουν το Σκανδιναβικό να συνεχίσουν από εκεί που είχαν σταματήσει. Όταν βγήκε το Sudoku, άφησαν για λίγο στην άκρη το σταυρόλεξο. Άλλα το Sudoku σε ψήνει να μείνεις εκεί μέχρι να το τελειώσεις. Ενώ το σταυρολεξάκι είναι τίμιο. Βρίσκεις 4-5 λέξεις, είσαι οκ, το παρατάς και τα λέμε στην επόμενη επίσκεψη. Εκτός κι αν έχεις αυτό το χαρτί τουαλέτας που σε βγάζει από τον κόπο να αγοράζεις βιβλιαράκι με Sudoku. Έλα, αηδία...



Ε εντάξει, αν είσαι τελείως σιχαμένος μπορείς και να το δηλώνεις κάθε φορά που πας στην τουαλέτα με την εφαρμογή iPoop. Αν κάποιος άλλος το κάνει στη γειτονιά σου, θα το μάθεις στο λεπτό. Θα θυμηθείς και τα παιδικά σου χρόνια που φώναζες "έκανααααααααααααα".


Πηγή : oneman.gr