Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Οι εμφανίσεις στα Mad Awards που συζητήθηκαν



Τα Mad Music Awards έγιναν χθες με τιμές και δόξες και τα διάσημα κορίτσια έκαναν θραύση προσπαθώντας να κερδίσουν με κάθε τρόπο τα φλας των φωτογράφων. Ρίξε μια ματιά στις εμφανίσεις εκείνες που έκοψαν την ανάσα και μας έκαναν... MAD από ζήλια!





Δέσποινα Βανδή


Σαν άλλη Jlo η Δέσποινα Βανδή, τράβηξε όλα τα βλέμματα επενδύοντας σε λευκό φόρεμα με κρόσσια που άφηνα σε κοινή θέα τα πιο σέξι σημεία του κορμιού της, ενώ το αεράκι της φυσούσε τα μαλλιά και νιώθαμε ότι γυρίζει βίντεο κλιπ!

Ήβη Αδάμου



Η Ήβη Αδάμου κέρδισε τις εντυπώσεις στην εντυπωσιακή βραδιά με το σούπερ σέξι φόρεμα της σε αποχρώσεις του μαύρου-γκρι με αβυσσαλέο ντεκολτέ που όσο και να την μεγαλώνει λιγάκι της πάει γάντι!


Σίσσυ Χρηστίδου


H Σίσσυ Χρηστίδου εντυπωσίασε με κίτρινη τουαλέτα με μαργαρίτες της Lila Nova με κίτρινο clutch και κέρδισε τις εντυπώσεις εύκολα και απλά.\\


Μαριάντα Πιερίδη


Η Μαριάντα Πιερίδη με λουκ βγαλμένο από τα '60's έκανε το μεγάλο ?μπαμ? με κίτρινη φουστίτσα και μαλλάκι πιασμένο ψηλά σε μια προσπάθεια να αλλάξει και να αναδείξει την πιο lady like εκδοχή της! Καλή προσπάθεια!


Κατερίνα Στικούδη


Η Κατερίνα Στικούδη, από τις πιο chic και φυσικά εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν απόλυτα σεμνή -αν και το φόρεμα πολλοί είπαν ότι ήταν για τα Όσκαρ και όχι για τα Mad- όπως και να έχει όμως το κορίτσι ήταν θέα με το σύνολο σε χρυσούς μπρονζέ τόνους και με το μαλλάκι αλλά και το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους να ενισχύει την ομορφιά της. Εύγε!


Shaya



Αρχαιοελληνική ομορφιά για την Shaya τράβηξε τα φλας των φωτογράφων με την λευκή της τουαλέτα και τα μαλλάκια της πιασμένα σε ψηλό κότσο και την στέκα σε πρώτο πλάνο.


Ελένη Φουρέιρα


Με κατάμαυρο μαλλί και μαύρη τουαλέτα η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσίασε με δημιουργία του Βρετού Βρεττάκου αλλά και με το ολοίσιο μαλλάκι!




Πηγή : womenonly.gr