Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Πλακώθηκαν για τα μάτια της RihannaΤην «πλήρωσε» και μία θαμώνας του κλαμπ
Δεν είναι οι καλύτεροι φίλοι όχι μόνο λόγω της μουσικής αντιπαλότητάς αλλά και εξαιτίας μιας γυναίκας.

 Ο λόγος για τον Chris Brown και τον Drake οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια σε κλαμπ της Νέας Υόρκης. Οι δυο τους έχουν ανοικτούς λογαριασμούς για την σέξι τραγουδίστρια από το παρελθόν, καθώς ο δεύτερος την φλέρταρε ανοικτά μετά τον ξυλοδαρμό και τον χωρισμό της από τον πρώτο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Chris αποφάσισε να στείλει μια σαμπάνια για… συμφιλίωση, όμως, του επέστρεψαν το μπουκάλι με ένα μήνυμα που έγραφε «... τον έρωτα της ζωής σου! Κοίτα να το καταλάβεις». Ο πρώην της τραγουδίστριας πήγε να ζητήσει τα ρέστα και ο καβγάς δεν άργησε: οι δύο άνδρες μετέτρεψαν το μαγαζί σε πεδίο μάχης, με τον Drake να τραυματίζει στο πρόσωπο τον Chris με ένα σπασμένο μπουκάλι.

Ο Chris Brown μάλιστα έβαλε και στο twitter του μια φωτογραφία του με το σαγόνι του χτυπημένο, την οποία όμως λίγο αργότερα αφαίρεσε γράφοντας παράλληλα: «Έτσι διασκεδάζεις στα πάρτι; Πετώντας μπουκάλια σαν γυναικούλα;; Ντροπή σου!» Αυτό ήταν το μήνυμα του πρώην της RiRi μετά τον καβγά, που σταμάτησε το προσωπικό ασφαλείας του μαγαζιού.Από την πλευρά του Drake αναφέρεται πάντως ότι ουδέποτε βρέθηκε στο συγκεκριμένο κλαμπ.Τα αίματα άναψαν για τα καλά στο κλαμπ με τα μπουκάλια να εκτοξεύονται με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και μια κοπέλα που διασκέδαζε στο μαγαζί. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς αιμορραγούσε. Η ίδια είπε στην αστυνομία ότι είδε απλά ένα μπουκάλι να έρχεται κατά πάνω της και στη συνέχεια δεν θυμάται τίποτα γιατί έχασε τις αισθήσεις της.