Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Δείτε πώς ήταν οι μεγαλύτεροι star παιδιά



Αν κάθε φορά που κοιτάζετε παιδικές σας φωτογραφίες θέλετε να βάλετε τα κλάματα λόγω του αστείου κουρέματος ΄η ντυσίματος που είχατε και για τα δόντια τα οποία σας έλειπαν ή ήταν απλώς θεόστραβα, ψάξαμε και βρήκαμε τους μεγαλύτερους star παγκοσμίως όταν ήταν παιδιά για να παρηγορηθείτε.

 Μερικοί από αυτούς φαίνονταν από μικροί ότι κάποτε θα στρέψουν όλα τα φώτα πάνω τους. Κάποιοι άλλοι όμως σίγουρα θα σας κάνουν να γελάσετε και την επόμενη φορά που θα σκαλίσετε το παρελθόν σας να είστε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας.


Angelina Jolie

Κούκλα τώρα, κούκλα και τότε. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του προσώπου της μαρτυρούσαν ήδη από την παιδική ηλικία ότι κάποτε το συγκεκριμένο κορίτσι θα έκαιγε καρδιές. Στοίχημα ότι στο σχολείο είχε τις περισσότερες κατακτήσεις.



Brad Pitt

Ο σύντροφος της προαναφερθείσας και απόλυτο sex symbol ανά τους αιώνες, μπορεί ως πιτσιρίκος να μη διέθετε το cool και sexy παρουσιαστικό που διαθέτει σήμερα, αλλά είχε μία φατσούλα για φίλημα. Το ντύσιμό του να ήταν καλύτερο καθώς το φλοράλ πουκαμισάκι μαρτυρά ότι η μαμά Pitt δεν είχε και ιδιαίτερο γούστο!


George Clooney

Ο απόλυτος εργένης του Hollywood o οποίος δημιουργεί σκιρτήματα στις γυναικείες καρδιές σε κάθε του εμφάνιση, στα μαθητικά του χρόνια μάλλον ήταν το... παιδί της καρπαζιάς! Τα γυαλιά, το χτένισμα και τα στραβά του δόντια μαρτυρούν ότι σίγουρα δεν ήταν από τους γόηδες του σχολείου. Σίγουρα οι συμμαθήτριές του που κάποτε τον είχαν απορρίψει, τώρα θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο!

Rihanna

Όχι ότι έχει και τεράστια διαφορά, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια είναι μόλις 24 ετών. Πάντως από μικρή ήταν όμορφη, ενώ αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν έχει καταφύγει στο χειρουργικό νυστέρι. Όλα φυσικά!

Katy Perry

Στην περίπτωση της κολλητής της Rihanna και επίσης διάσημης τραγουδίστριας, θα έπρεπε να μπει προειδοποίηση "απομακρύνετε τα παιδιά γιατί οι σκηνές που θα ακολουθήσουν είναι ιδιαιτέρως σκληρές"! Ξανθιά, ναι είναι το φυσικό της, και παχουλή, δίνει την εντύπωση ενός μαλθακού παιδιού που όλη μέρα καταβροχθίζει burgers και σοκολάτες. Ευτυχώς δεν έμεινε έτσι...

Victoria Beckham

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και ιδιαίτερη διαφορά από τότε. Αυτό που σίγουρα άλλαξε είναι τα κιλά της, καθώς ως κοριτσάκι μάλλον ήταν πιο... παχιά, τα μαλλιά της αλλά και οι εκφράσεις του προσώπου της. Τότε χαμογελούσε και λίγο!

Ryan Gosling

Ο γόης του κινηματογράφου σίγουρα δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άσχημο ως παιδάκι, αλλά τίποτα δεν προμήνυε ότι θα γινόταν και καρδιοκατακτητής. Πάντως από την έκφρασή του, μάλλον ήταν το πειραχτήρη του σχολείου και αυτός που είχε τις αποβολές στο καθημερινό του μενού.

Robert Pattinson

Ο απόμακρος και μυστηριώδης κινηματογραφικός βρικόλακας, είχε αυτά τα χαρακτηριστικά από την παιδική του ακόμα ηλικία. Σοβαρός και αγέλαστος, μάλλον ήταν ο νούμερα ένα στόχος για τις συμμαθήτριές του.

Πηγή : onsports.gr