Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Έγκυος... στο στόμα τηςΗ παράξενη ιστορία διαδραματίζεται στη Νότια Κορέα. Μία γυναίκα απολάμβανε το φαγητό της και ξαφνικά ένιωσε έντονο πόνο στο στόμα της.
Ανέφερε στους γιατρούς ότι αισθανόταν κάτι να υπάρχει μέσα στο στόμα κι όταν την εξέτασαν εκείνοι ανακάλυψαν μικροσκοπικούς οργανισμούς.

Σύμφωνα με την επιστημονική εφημερίδα του Εθνικού Κέντρου Βιοτεχνολογικής Πληροφορίας του Μέριλαντ, η 63χρονη γυναίκα κυοφορούσε μέσα στη στοματική κοιλότητα!!! Αυτά τα μικροσκοπικά κεφαλόποδα που διαθέτουν τα καλαμάρια, τα χταπόδια κι άλλα θαλασσινά εδέσματα είχαν βρει καταφύγιο στα ούλα, τη γλώσσα και τα μάγουλα της γυναίκας, ενώ οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι είναι σπέρμα καλαμαριού!

'Οπως δημοσίευσε η εφημερίδα: «Δεν κατάπιε, αλλά έφτυσε αμέσως. Παραπονέθηκε για τσιμπήματα και αίσθηση ξένων σωματιδίων μέσα στο στόμα της. Κατά την εξέταση βρέθηκαν 12(!) λευκοί μικροοργανισμοί σαν έντομα που αναμείχθηκαν με τη βλεννογόνα ουσία γύρω στη στοματική κοιλότητα. Κατά τη μορφολογική τους ανάλυση, οι συγκεκριμένοι μικροοργανισμοί ταυτοποιήθηκαν ως «σπερματοφόρο καλαμαριού», κάτι που το Science 2.0, το θεωρεί ισοδύναμο μ’ ένα κυπελλάκι σπέρματος.

Όπως μετέδωσε το site says: «Κάθε σπερματοφόρο εκσπερματώνει και μάλιστα αρκετή δύναμη» και προσθέτει στην αναφορά του ότι ακόμη αποτελεί μυστήριο πώς μπορεί ένα σπερματοφόρο να εμφυτευτεί στο δέρμα.

Μία παρόμοια υπόθεση δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Ιαπωνία όταν πάλι μάι γυναίκα διαμαρτυρήθηκε γηια οξύ πόνο στο στόμα όταν έφαγε ωμό καλαμάρι. Πήρε το εναπομείναν κομμάτι του καλαμαριού και πήγε στο νοσοκομείο όπου της αφαίρεσαν τους σπερματικούς σάκους!

Ανάλογα περιστατικά είναι συνήθη στην Άπω Ανατολή, της κυοφορίας μικροοργανισμών στο στόμα (!) καθώς οι άνθρωποι συνηθίζουν να τρώνε ωμά θαλασσινά. Αντιθέτως, στη Δύση οι άνθρωποι πριν φάνε πάντα μαγειρεμένα τα θαλασσινά, τα καθαρίζουν καλά και χωρίς να το γνωρίζουν αφαιρούν και τα σπερματοφόρα, ενώ είναι αδύνατο αυτοί οι μικροοργανισμοί να κολλήσουν στα χέρια γιατί το δέρμα είναι αρκετά σκληρό και αφιλόξενο.

Πηγή : real.gr