Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Έμειναν... παγωτό από τον καβγά παγωτατζήδων!



Άγριος καβγάς μεταξύ δύο παγωτατζήδων στη μέση του δρόμου άφησε άφωνους τους κατοίκους της περιοχής το περασμένο Σάββατο στη Βρετανία.


Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια, όταν ένας εξ αυτών, προσπαθώντας να πουλήσει τα παγωτά του σε νεαρούς, ανέφερε ότι αυτά είναι «νοστιμότερα και φθηνότερα» από εκείνα του ανταγωνιστή του. Αυτή ήταν και η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει...

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο του Blackburn στη Μεγάλη Βρετανία το Σάββατο στις 18.00 το απόγευμα και καταγράφηκε από τον Mobeen Quizam, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος από το σπίτι του βιντεοσκόπησε το συμβάν και το ανέβασε στο Διαδίκτυο.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ο 32χρονος Zeheer Ramzan, πωλητής της μάρκας Mr Whippy, και ο ανταγωνιστής του, ο 42χρονος Mohammed Mulla, πωλητής του Mr Yummy.

Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε για το περιστατικό: «Μόλις έφθασα στο σπίτι, άκουσα φωνές από τον δρόμο. Εκεί δύο άνδρες, πωλητές παγωτών, ούρλιαζαν» και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια είδα τον έναν να κατεβαίνει από το βαν και με μια μεταλλική μπάρα να σπάει το παράθυρο του άλλου».

Ο 55χρονος John Tighe, που ήταν επίσης αυτόπτης μάρτυρας, ανέφερε ότι: «Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους δύο προσέφερε δύο πυραύλους παγωτού στην τιμή των δύο λιρών. Τότε ο δεύτερος προσέφερε το παγωτό του δέκα πένες λιγότερο» και πρόσθεσε:

«Αυτό εκνεύρισε τον Mr. Yummy. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Ο πωλητής του Mr. Yummy πήδηξε από το βαν του και έσπασε το παράθυρο του Mr. Whippy. Ο τελευταίος πήρε φόρα και τράκαρε το βανάκι του Mr. Yummy»!

Παρακολουθήστε το video: