Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ: Πάτησε με το αυτοκίνητο την ερωμένη του άνδρα της και το παιδί της


Μια απίστευτη και συνάμα φρικτή μορφή εκδίκησης επέλεξε μια 38χρονη από την Κίνα, η οποία, τυφλωμένη από τη ζήλια, δεν δίστασε να πατήσει με το αυτοκίνητό της τη γυναίκα που πίστευε ότι είναι ερωμένη του άνδρα της και τη μόλις 4 ετών κόρη της!


Η δράστις ήταν σίγουρη ότι ο άνδρας της την απατούσε κατ’ εξακουλούθηση και πριν από δύο μέρες είχαν ένα άσχημο καβγά.

Λίγη ώρα μετά, μπήκε στο αυτοκίνητό της και η κακιά στιγμή έφερε μπροστά της τη φερόμενη ως ερωμένη του συζύγου της και την 4χρονη κόρη της.


Σε έξαλλη κατάσταση, η 38χρονη Zhang Shih πάτησε το γκάζι, περνώντας στην κυριολεξία επάνω από τη μάνα και την κόρη. Και δεν σταμάτησε εκεί.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού κάλεσαν το ασθενοφόρο αμέσως, ωστόσο, μόλις η 38χρονη είδε το ασθενοφόρο να πλησιάζει, γδύθηκε και ξάπλωσε ολόγυμνη στον δρόμο, με σκοπό να τους εμποδίσει να πλησιάσουν τη μάνα και την κόρη, για να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.


Μάλιστα, ενώ οι αστυνομικοί τη σημάδευαν με τα όπλα τους, εκείνη παρέμενε ακίνητη, ενώ έδιωχνε όποιον προσπαθούσε να τη μετακινήσει.

Το 4χρονο κοριτσάκι υπέκυψε στα τραύματά του, αφού καθυστέρησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο κατά τουλάχιστον μισή ώρα. Η μητέρα και φερόμενη ως ερωμένη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε ο κατήγορος, δεν επρόκειτο για έγκλημα πάθους, γιατί εμπόδισε καθαρά την παροχή ιατρικής βοήθειας στα δύο θύματα για τουλάχιστον μισή ώρα.

Τώρα η 38χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και απόπειρα φόνου και, στην περίπτωση που καταδικαστεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη θανατική ποινή.