Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Συνελήφθησαν και οι δύο ληστές- «Μπούκαραν» στο σπίτι του Γ. Δώνη και απήγαγαν τον πεθερό του


Πεδίο μάχης θύμιζε για αρκετές ώρες ολόκληρη η περιοχή στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στην οδό Ιθάκης καθώς αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιχείρηση για την σύλληψη ληστών οι οποίοι τραυμάτισαν έναν αστυνομικό.



Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον έναν από τους δράστες- πρόκειται για έναν 27χρονο από την Αλβανία- ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής- κι αυτός αλβανικής καταγωγής- μετά από έφοδο των ΕΚΑΜ. Ο δεύτερος δράστης ήταν ταμπουρωμένος σε σπίτι στην οδό Ιθάκης στην Κηφισιά και τραυματισμένος στο χέρι. Μάλιστα, κρατούσε και όπλο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένοικοι των γειτονικών σπιτιών είχαν τρομοκρατηθεί και είχαν κλειδωθεί μέσα στα σπίτια τους.

Όλα άρχισαν όταν οι δράστες προσπάθησαν να διαπράξουν ληστεία στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη σήμερα λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο σπίτι του την Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, οι δράστες προσπάθησαν να εισβάλλουν μέσα φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα αλλά ένα περιπολικό που περνούσε από την περιοχή κατάλαβε τις κινήσεις τους.


Μέσα σε δευτερόλεπτα ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί μεταξύ των αστυνομικών και των κακοποιών με αποτέλεσμα οι ληστές να αναγκαστούν να πάρουν όμηρο ως ασπίδα τον πεθερό του Γ.Δώνη.

Μόλις ξέφυγαν λίγο τον κίνδυνο τον εγκατέλειψαν στο ρεύμα Κοκκιναρά. Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι.

Μάλιστα, ένα ελικόπτερο σηκώθηκε για να βοηθήσει στην γρήγορη σύλληψη.


Στην εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας οι αστυνομικοί βρήκαν τα κοσμήματα που είχαν πάρει οι ληστές από το σπίτι αλλά και κηλίδες αίματος από τον τραυματισμένο ληστή.

Να σημειωθεί ότι έχει βρεθεί και εγκαταλελειμένο ΙΧ στην περιοχή.


Πηγή : star.gr